Cizrespor İki Kez Yıkıldı!

Cizrespor İki Kez Yıkıldı!

TFF 3.Lig 3.Grupta ilginç maçlardan bir tanesi Şile İlçe Stadında Şile Yıldızspor ile Cizrespor arasında oynandı.

Bir tarafta yukarılara sıkı sıkı tutunmaya çalışan ev sahibi Şile Yıldızspor, diğer tarafta ise tehlike çemberinin içerisinde yer alan Cizrespor maçının uzatma bölümlerine karşılıklı gollerle 1-1’lik skorla girildi.

90+4.dakikada Emre İşciler Cizrespor’u umutlandıran golü kaydetti:1-2 Ancak dakikalar 90+7’yi gösterdiğinde Şile Yıldızspor adına sahneye Tahsin Hacımustafaoğlu çıktı ve Cizrespor’un yeşeren ümitlerini suya düşürdü:2-2

Cizrespor’a bir kötü haberde maç sonu alt sıraları yakından ilgilendiren maçlardan geldi. Erbaaspor ve Elazığ Karakoçan FK takımlarının galibiyet haberi Cizrespor’u iyice umutsuzluğa itti.(aşağıdaki puan tablosu  amatorfutbol.org sitesinden alınmıştır.)

SOMASPOR PUAN DURUMU

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN