Çıta Yükseldi

Çıta Yükseldi

Somaspor’un maçları nihayet bugün başlıyor.

Geçen yılki başarılı sezondan sonra beklentiler daha da arttı diyebiliriz. Bu durum konsantre artırır bir yerde iyi bir durum olarak ta bakabiliriz.

Geçen yıl ki kadro dan değişiklikler oldu. Gidenler oldu iyi oyuncu arkadaşlar ayrıldı bu olağan bir durum bütün takımlarda yaşanır hazırlıklı olmak lazım. Senin de B planın olacaktır ayrılıkların ardından devreye sokacak öyle de oldu transferler yapıldı hazırlık maçlarında iyi sonuçlarla gelenlerin faydalı transferler olduğu izlenimi verdi diye bakmak lazım.

Bugün oynanacak maç zorlu geçecektir rakip tam bilinmemekte Istanbul takımı olup ilk maç olduğu için hem de ama onlar Somayı biliyor tabii geçen yılın finalist takımı tedbirleri arttırmış bir şekilde karşımıza çıkıp yenmek için her şeyi yapacaklardır. Somaspor bunun bilincinde oynamalı..

Bu yıl ilk defa transferleri izleme görme fırsatı olacak faydalı olurlarsa ikinci lig için umutlarımızı arttırabiliriz bu durum geçen yıl ki bazı transferler yetersiz kalmıştı bu yıl böyle durum yaşanmazsa Somaspor belki daha rahat bir sezon geçirebilir kim bilir bakalım göreceğiz..

Bugün ki maçı iyi bir sonuç galibiyet ile başlarsak moralli bir sezon için ikinci lig hedefinin ilk basamağı olarak çıkış maçı olarak bakalım seyircisiz maçların zorluğunu bilerek bu pandemi döneminin verdiği moralsizlik iyi bir netice ile Soma halkını havaya sokar zaten oturmuş kadrosu olan Somaspor daha güçlendiğini düşünürsek yine iyi bir yıl geçirip önce tekrar play off ondan sonra şampiyonluk olarak başarılı bir sezon olmasını geçirmesini temenni ediyoruz başarılar diliyoruz.. Sağlıklı günlere Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)

 

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN