Cihan Yurdagül’le Maç Kaybetmedik!

Cihan Yurdagül’le Maç Kaybetmedik!

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 3.hafta maçında gözler ve kulaklar bu hafta sonu oynanacak İzmirspor-Somaspor maçında olacak..

HABER:SOMADASPOR.COM

7 Ekim Pazar günü İzmir / Buca Stadında oynanacak olan İzmirspor-Somaspor maçını Denizli Bölgesi hakemi Cihan Yurdagül yönetecek.
Yurdagül’ün yardımcılıklarını Osman Öztekin ve Anıl Şiriner yapacak. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Çağlayan Deveci

Cihan Yurdagül’ün görev aldığı üç karşılaşmada yenilgi yüzü görmedik.
Cihan Yurdagül, 8 Ekim 2017 yılında evimizde oynayıp 3-0 kazandığımız Çiğli Belediyespor maçında orta hakem, 19 Kasım 2017 yılında yine evimizde oynadığımız ve 2-0 galip geldiğimiz Alaşehir Belediyespor maçında dördüncü hakem.

Son olarak 18 Mart 2018’de yine evimizde oynadığımız ve 2-0 galip geldiğimiz Bornova Belediyespor maçında orta hakem olarak görev yaptı.

Belki de tüm karşılaşmalar içerisinde zorluk derecesi en yüksek karşılaşma ”İzmirspor-Somaspor” bu karşılaşma olacak. Umarım Cihan Yurdagül yine uğurlu gelir ve karşılaşmadan 3 puan ve lider ayrılırız..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN