Çeyrek Finale Son İki Bilette Belli Oldu

Çeyrek Finale Son İki Bilette Belli Oldu

Kupa elemelerinde 7 ve 8.maçlar D-grubu birincisi İmbat Egespor, A-grubu dördüncüsü Tes-İş ve B-grubu ikincisi İmbat Madencilik, C-grubu üçüncüsü Yargı Gücü takımları arasında oynandı.

İmbat Egespor ve İmbat Madencilik  rakiplerini mağlup ederek adlarını çeyrek finale yazdırdı…

Elemelerde 7. çeyrek finalist takımı belirleyecek maç D-grubu birincisi İmbat Egespor ile A-grubu dördüncüsü Tes-İş Sendika takımları arasında oynandı.

Manisa İl Hakemlerimizden İ.Batuhan Darçın’ın yönettiği maçta mutlu sona ulaşan takım Caner Şen idaresindeki İmbat Egespor oldu. İmbat Egespor adı altında ilk defa katıldıkları turnuvada Tes-İş’i; Ahmet Cura (3) ve Özkan Öztürk (2) golleriyle 5-0 mağlup eden Egespor çeyrek finale yükseldi.

İMBAT EGESPOR

T.ODASI İLE BİRLİKTE PUAN KAYBETMEYEN 2.TAKIM

İlk etap maçlarında D-grubunda oynadığı 5 maçta 5 galibiyet toplayan mavi-beyazlılar, rakip filelere 31 kez havalandırırken, 2 golle tüm gruplarda en az gol yiyen takım olma ünvanını elinde bulundurdu.

Aynı başarıyı eleme maçında da gösteren Caner Şen’in öğrencileri, galibiyet sayısını altıya çıkararak turnuvada büyük ses getirdi.

Tes-İş maçında alınan çeyrek final biletinin yanı sıra güzel bir performans sergileyen Ahmet Cura 70 dakikada sonunda attığı 3 golle maçın adamı oldu.



TES İŞ

TES-İŞ’TEN BURAYA KADAR!

A-grubundan dördüncü takım olarak eleme maçları oynamaya hak kazanan Taci Çetinkaya idaresindeki Tes-İş Sendikası, güçlü rakibi İmbat Egespor karşısında elinden geleni yaptı ancak verdikleri mücadele yeterli olmadı ve turnuvaya veda etti.

İMBAT EGESPOR 5-0 TES İŞ

SAHA:Teiaş
HAKEM:Batuhan Darçın
İMBAT EGESPOR:Aslan-Emin-Kaan-Osman-Mustafa-Erhan-Özkan-Deniz-Cura
YEDEKLER:İbrahim, E.Durdu, Osman, Çağlar, Tuna, Onur
TEKNİK SORUMLU:Caner Şen

TES-İŞ:Mesut-Ataberk-Taci-Cihan-Semih-Gürkan-Osman-Birol-Burak
YEDEKLER:Recep, Gökhan, Ogün, Gürkan, İbrahim, Turan, Turgay, Zafer
TEKNİK SORUMLU:Zafer Erkan
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Ahmet Cura (3), Özkan Öztürk (2)  (İmbat Egespor)

İMBAT MADENCİLİK 12-0 YARGI GÜCÜ

Çeyrek finale yükselecek son takımı belirleyecek maç B-grubu ikincisi İmbat Madencilik ile C-grubu üçüncüsü Yargı Gücü arasında oynandı.

Güç dengelerinin İmbat Madencilik takımından yana olduğu karşılaşmada, çeyrek finale uzanan takım da 12-0’lık skorla İmbat Madencilik oldu. Bu skor aynı zamanda eleme maçlarında alınan en farklı galibiyet olarak kayıtlara geçti.

İMBAT MADENCİLİK

İmbat Madencilik;  Manisa İl hakemlerimizden Mustafa Aldırmaz’ın yönetim gösterdiği maçta çeyrek finale Emre Ocak (4), Gökay Büyükyıldız (3), Eser Kasal (2), Murat Aksoy (2) ve Erdem Ocak’ın attığı gollerle gitti.

Dört gol atan Emre Ocak ve üç gol atan Gökay Büyükyıldız karşılaşmaya damga vuran oyuncular oldu.

Emre Ocak bugün attığı dört golle gol sayısını 12’ye çıkardı ve 13 gollü Ticaret Odası takımından Alper Özgün’ün ardından ikinci sıraya yerleşti.

Bir diğer ayrıntı da Murat Aksoy’un golü, hazırlanış ve bitiriş açısından haftanın en güzel golü seçildi.



YARGI GÜCÜ

YARGI GÜCÜ TURNUVAYA VEDA ETTİ!

1-0 mağlup durumdayken Furkan Arslancan ile iki mutlak gol pozisyonundan faydalanamayan Yargı Gücü, maçın yıldızı Emre Ocak ve Gökay Büyükyıldız’ı tutmakta zorlanınca karşılaşmadan 12-0 mağlup ayrıldı ve turnuvaya veda etti.

Takımı adına son sıradaki SGK’da dahil toplam 15 gole imza atan Furkan Arslancan, takımının en büyük parçası olarak göze battı..

SAHA:Teiaş
HAKEM:Mustafa Aldırmaz
İMBAT MADEN:Erol-Yücel-İlker-Can-Eser-Ercan-Gökay-Emre-Murat
YEDEKLER:Bayram, Erdem, Mutlu, Tolga, Özgür
TEKNİK SORUMLU:Faik Toprak

YARGI GÜCÜ:İdris-Savaş-Sinan-Ufuk-Gürkan-Ali-Şerif-Semih-Furkan
YEDEKLER:Mustafa
TEKNİK SORUMLU:Ufuk Nayman
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: Emre Ocak (4), Gökay Büyükyıldız (3), Eser Kasal (2), Murat Aksoy (2), Erdem Ocak (İmbat Maden)

Çeyrek Final, Gol krallığı ve Detaylar

Eleme maçlarının bitmesiyle beraber çeyrek final eşleşmeleri de netlik kazandı. Eşleşmeler, gol krallığı ve detaylar yarın (Cuma) yayında olacak..

Karşılaşmalara ait Fotolar Soma’da Spor adlı Facebook sayfamıza yüklenmiştir. Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN