Çeyrek Final ve Takım Sorumluların Görüşleri

Çeyrek Final ve Takım Sorumluların Görüşleri

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Grup ve Eleme maçlarının ardından heyecan 8 takımın mücadele edeceği çeyrek final ve takım sorumluların görüşleriyle sürecek

10 Haziran’da oynanan son eleme maçlarının ardından Kaymakamlık Futbol Turnuvası çeyrek final kuraları mütevazi ortamda, coşku, heyecan ve samimi bir şekilde çekildi. Çekilen kura sonucunda da çeyrek finalde rakipler belli oldu. Rakiplerine üstünlük sağlayarak son sekize kalmanın onurunu yaşayan takımlarımıza baktığımız zaman teknik kapasiteleri yüksek kaliteli oyunculardan kurulu ekipler.. Yani biz spor severleri çeyrek final değilde, final niteliğinde çok kaliteli maçlar bekliyor.

DİLEK MERT
Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert

Dilek Mert, ”Kazanan Her Zamanki Gibi Fair-Play Olsun”

Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü aynı zamanda Turnuva Yürütme Başkanı Dilek Mert, Çeyrek final maçları öncesinde ”Bugüne kadar bazı istenmeyen olumsuzluklar  olsa da çeyrek finale kadar geldik. Bundan sonraki maçlarda da Fair-Play’in ön planda olacağı, hak edenin kazanacağı müsabakalar temenni ediyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Cumartesi günü çekilen kuralar sonucunda 14 Haziran Çarşamba günü Çeyrek Final maçları başlayacak. Eşleşmelere baktığımızda ”çeyrek final” değilde ”final” niteliği taşıyan maçlar oynanacak. Takımlar, futbol kalitesi ve heyecan açısından bizlere güzel maçlar izletecekler. Her zaman olduğu gibi; şanslı olanın değil hak edenin kazanmasını dilemekle birlikte; seyirciye keyifli, güzel ve en önemlisi fair-play ruhuna uygun bir maç izletmeniz en büyük arzumuzdur. Dedikten sonra bakalım asıl takım sorumluları neler demiş?



Tarkan Bayram (Eli-1)

Öncelikle buraya kadar gelen tüm takımları tebrik ediyorum. Kalan maçlarda da sakatlıksız, kazasız belasız maçlar diliyorum. Kura ile ilgili olarak söyleyecek çok fazla şey olduğunu düşünmüyorum. Ticaret Odası herkesin izlemekten keyif aldığı, yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Turnuvanın en eski ve köklü takımı olarak bize yakışan mücadelemizi gerçekleştireceğiz. Önemli olan temiz, zevkli ve herkesin ”off be ne maç oldu” diyeceği bir performans sergilemek için sahaya çıkacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum.

Yılmaz Analı (Ticaret Odası)

Öncelikle en iyi 8 takım arasına kaldıkları için tüm takımları tebrik ederim. Çeyrek finalde Eli-1 ile eşleştik. İyi oyunculardan oluşan, mücadeleyi elden bırakmayan bir ekip. Zor bir maç olacak. Birkez daha rakibimize ve tüm takımlara başarılar diliyorum.



Caner Şen (İmbat Madencilik)

Bir çeyrek final klasiği oldu Milli Eğitim-İmbat maçları. Geçen senede imbat Ege ile Milli Eğitim’e karşı oynamıştık.Turnuvanın en güzel en renkli maçlarından biri olmuştu. Bu senede maçın seyir zevki yüksek maçlardan biri olacağını düşünüyorum. Rakibimiz turnuvanın tecrübeli takımlarından. Ayağa pas yapan, fizik kalitesi yüksek, oyun varyasyonları olan bir takım. Rakibimiz ne kadar güçlü de olsa biz kendi oyunumuza bakacağız. Kendi gücümüzü sahaya yansıtabilirsek bu maçı da atlatacağımızı düşünüyorum. Centilmenliğin ön planda olduğu sakatlıksız bir maç diliyorum.Buradan da geleceğimizi emanet ettiğimiz tüm eğitim camiasına sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz.

Ahmet İnce (Milli Eğitim)

Milli Eğitim takımı olarak hedefimiz her zaman doğru ve göze hoş gelen futbol oynamak. Bugüne kadar da bunu yapabildiğimizi düşünüyorum. Evet artık geldik turnuvanın en güzel ve en zor zamanlarına finallere artık hatanın telafisi yok. Rakibimiz turnuvanın en büyük favorisi İmbat. Rakibimize karşı oynamanın ne kadar zor olduğunun bilincindeyiz ve bu bilinçle sahada olacağız. Yapabileceğimizin en iyisini yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Sakatlıksız güzel bir maç olması dileklerimle. Sağlıcakla kalın.



Cengiz Türk (Maden -İş

Somamızın en güzel sosyal aktivitelerinden olan kaymakamlık turnuvasında çeyrek final maçlarına gelindi. Öncelikle çeyrek finale kalan tüm takımları tebrik eder, başarılar dilerim. Maden-İş takımı olarak mağlubiyet almadan bu noktaya kadar geldik. Lakin bu maçlar esnasında sakatlıklardan kaynaklı sıkıntılar yaşadık. Ama her ne olursa olsun tüm takım olarak bu maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Takımıma, tüm ekibime çok güveniyorum. Rakibimiz olan Nakliyecilere gelirsek çok sevdiğim abilerim kardeşlerim var takımda. Çok iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Onlarada başarılar diler, sakatlıksız centilmence bir müsabaka olmasını temenni ederim.Tüm takımlara başarılar dilerim.Saygılar.

Hayati Gümüş (Nakliyeciler Kooperatifi)

Öncelikle geçmişten bu yana turnuva geleneğinin sürmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, sekiz iyi takımın kaldığı çeyrek finalde tüm takımlara başarılar diliyorum. Kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takım olan Maden-İş ile eşleştik. İyi olanın kazandığı sakatlıksız maç temenni ediyoruz. Bütün takımlara çeyrek final öncesi bir kez daha başarılar diliyoruz.



Devlet Hastanesi (Gökhan Gürbüz)

Huzurevi maçı bizim için dönüm noktası oldu. Zor maç olacağını biliyorduk ama 3-0 mağlup duruma düşeceğimiz aklımızın ucundan geçmezdi. Tüm taraftarlar ve rakibimiz maçın o an bittiğini düşünebilirdi ama bizim içimiz çok rahattı ve bu turu geçeceğimize hala inanıyorduk, biran bile maçtan düşmedik ve akıllarda kalacak bir galibiyete imza attık. Takımıma güvenim sonsuz bitmeyen bir enerji ve inançla oynuyoruz.
Çeyrek finalde mevlana ile karşılaşacağız. Rakibimize başarılar ve iyi olanın kazanacağı bir maç diliyorum. Çeyrek finallere kalan tüm takımlara başarılar

Erdoğan Güney (Mevlana Özel Eğitim Okulu)

Bu güzel futbol turnuvasında yer almak ve ter dökmek başta şahsım ve takımım adına gurur verici bir durum. Turnuvanın çeyrek final aşamasına kalarak Mevlana Özel Eğitim Okulu futbol takımımızın vazgeçmeyen ve mücadeleyi asla bırakmayan yönünü tüm futbol severlere göstermiş olduk. Çeyrek final için güzel bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Rakibimiz turnuvanın tecrübeli takımlarından biri olan Devlet Hastanesi oldu. Çok çekişmeli ve seyir zevki yüksek bir maç olacaktır. Mücadelenin sakatlık olmadan ve centilmence geçmesini temenni ederim. Maç sonunda bir takım kazansada, gerçek kazanan dostluk olacaktır. Şeklindeydi.



Cevet Yıldırım-Hakan Durur-Mustafa Karaca-Selahattin Kara
Cevdet Yıldırım-Hakan Durur-Mustafa Karaca-Selahattin Kara

Evet, bende yılardır turnuva ile ilgili haber ve görsel kısmında yer alan bir spor adamı olarak; grup ve eleme maçları öncesi yazılarımda dile getirdiğim ve bıkmadan-usanmadan yineleyeceğim ”Spor toplumsal kaynaşma aracıdır, ayrıştırma aracı değil!” ki; hepimiz bunun bilinci içerisinde hareket ediyoruz.
Sevgili takım sorumluları ve futbolcu kardeşlerim, haberin içeriğinde ve görsellerinde olduğu gibi; kura çekiminde takım sorumluların gösterdiği dostluk barış ve kardeşliğin de sahaya da yansımasını arzular, tüm takımlara başarılar dileriz.

Çeyrek Final Tarih ve Saatleri

14 Haziran Çarşamba

1.Maç:İmbat Madencilik-Milli Eğitim (Saat 17:00)
2.Maç: Ticaret Odası-Eli-1 (Saat 18:30)

15 Haziran Perşembe

3.Maç: Maden İş-Nakliyeciler (Saat 17:00)
4.Maç:Devlet Hastanesi-Mevlana Özel Eğitim  (Saat :18.30)

Yarı Final Eşleşmeleri

19.06.2022 Pazartesi

1.Maçın Galibi 2.Maçın Galibi (Saat 17:00)
3.Maçın Galibi 4.Maçın Galibi (Saat :18.30)

Not: Karşılaşmaları seyretmeye gelen sporseverler için; bilenler biliyor bilmeyenler için beraberlik halinde 10’ar dakikalık iki devre uzatma, uzatmada  eşitlik bozulmaz ise seri penaltı atışlarına gidilecektir bilgilerinize..

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN