Çeyrek Final Öncesi Takım Sorumluları

Çeyrek Final Öncesi Takım Sorumluları

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Grup ve Eleme maçlarının ardından heyecan sekiz takımın mücadele edeceği Çeyrek Final maçlarıyla sürecek.

Son sekize kalmanın onurunu yaşayan takımlarımıza baktığımız zaman teknik seviyeleri yüksek kaliteli oyunculardan kurulu ekipler.. Yani biz spor severleri çok kaliteli maçlar bekliyor..

Dilek Mert, Kazanan Fair-Play Olsun

Dilek Mert, Kazanan Fair-Play Olsun

Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü aynı zamanda Turnuva Yürütme Başkanı Dilek Mert, Çeyrek final maçları öncesinde  ”Bugüne kadar sorunsuz bir şekilde çeyrek finale kadar geldik. Bundan sonraki maçlarda da Fair-Play’in ön planda olacağı maçlar diliyor, tüm takımlarımıza başarılar dilerim” dedi.

CEVDET YILDIRIM

Evet bende bir spor adamı olarak; grup ve eleme maçları öncesi yazılarımda dile getirdiğim ve bıkmadan-usanmadan yineleyeceğim ”Spor toplumsal kaynaşma aracıdır, ayrıştırma aracı değil!”  ki; Allah’a şükürler olsun bu ana kadar ufak-tefek olumsuzlukların haricinde turnuvanın gidişatını etkileyecek olumsuzluklara yer vermediniz.

Çeyrek Final maçları oynanacak. Futbol kalitesi açısından bizlere güzel maçlar izleteceğinize inancımız tamdır. Şanslı olanın değil hak edenin kazanmasını dilemekle birlikte; seyirciye keyifli, güzel ve en önemlisi fair-play ruhuna uygun bir maç izletmeniz en büyük arzumuzdur. Aşağıda Demirexport takım sorumlusu Raşit Çakır’ında bahsettiği gibi ”16 Haziran’da oynanan son eleme maçlarının ardından kaymakamlık futbol turnuvası çeyrek final kuraları coşkuyla heyecanla ve samimiyetle çekildi.

Evet sevgili takım sorumluları ve futbolcu kardeşlerim, kura çekiminde takımların gösterdiği dostluk barış ve kardeşliğin de sahaya da yansımasını arzular,  tüm takımlara başarılar dileriz. dedikten sonra bakalım asıl takım sorumluları neler demiş?

DEMİREXPORT

Raşit Çakır (Demirexport)

Demirexport-E.L.i (1) 22 Haziran Çarşamba Saat :17.00

16 Haziran’da oynanan son eleme maçlarının ardından kaymakamlık futbol turnuvası çeyrek final kuraları coşkuyla heyecanla ve samimiyetle çekildi. Öncelikle geçmişten bu yana turnuva geleneğinin sürmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, sekiz iyi takımın kaldığı çeyrek finalde tüm takımlara başarılar diliyorum.

Rakibimiz E.L.İ (1)’e gelince; mücadeleci ve savaşan bir takımla oynayacağımızın bilincindeyiz. İki takım adına zor geçecek karşılaşmayı hak edenin kazanmasını diliyorum.



ELİ 1

Mert İskenderoğlu (E.L.İ 1)

Öncelikle tüm takımlara çeyrek finallerde başarılar diliyorum. Herşeyden önce sakatlıksız maçlar diliyorum.

Kura sonrası eşleştiğimiz Demir Eksport takımı ile alakalı söyleyecek çok fazla birşey olduğunu zannetmiyorum.
Yıllardır bu turnuvaya kalite katan, her sene favoriler arasında gösterilen üst düzey bir takım. Biz Ege Linyitleri İşletme Müdürlüğü olarak karakterimizi sahaya yansıtarak mücadelemizi sergileyeceğiz.
Spor severlere çok zevkli bir maç izlettirmek istiyoruz. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Rakibimize başarılar diliyor, tekrar sakatlıksız bir maç diliyorum.

MİLLİ EĞİTİM

Ahmet İnce (Milli Eğitim)

Milli Eğitim-İmbat Egespor 22 Haziran Çarşamba Saat :18.30

Evet geldik finallere, hatanın telafisinin olmadığı yerlere. Rakibimiz İmbat Ege takımı direk favori olarak görünmese de oynadığı oyun itibarı ile turnuvanın en disiplinli takımlarından biri ve oldukça efektif oyunculara sahipler. Biz de iyi bir takımız ve izleyenlere güzel bir çeyrek final maçı izleteceğimizi düşünüyorum.  Hedefimiz sakatlık olmadan yolumuza devam edebilmek. Bütün takımlara başarılar dilerim.

İMBAT EGESPOR

Caner Şen (İmbat Egespor)

Turnuvada geri dönüşü olmayan bir dönemece gelmiş bulunmaktayız. Katıldığımız bu ilk turnuvada çeyrek finale çıkmış olmanın haklı gururunu bana yaşatan değerli futbolcu kardeşlerime, desteklerini esirgemeyen İMBAT AŞ yönetimine ve saha dışını da bizi destekleyen tüm spor kamuoyuna teşekkürlerimi sunuyorum.

Milli Eğitim fizik olarak güçlü bir takım. Oyun disiplinini elden bırakmadan oyun oynuyorlar. Zor bir maç olacak. Her iki takımında seyir açısından güzel bir futbol ortaya koymasını temenni ediyorum. Umudum o ki kazanan taraf biz oluruz..

Ömer Faruk Öztop (Yeni Anadolu Madencilik)

Yeni Anadolu-İmbat Madencilik  23 Haziran Perşembe Saat 17:00

Çektiğimiz kura benim gözümde erken final oldu. Her yıl şampiyonluğa oynayan iki kurumun karşılaşacağı bu müsabakada, centilmenliğin ve dostluğun ön planda olduğu seyir zevkinin yüksek olacağı bir maç olmasını diliyorum. Amacımız şampiyonluk, maçı kazanıp hedefimize bir adım daha ulaşmak istiyoruz… Şimdi den başta rakibimiz İmbat olmak üzere tüm takımlara başarılar dileriz.

İMBAT MADENCİLİK

Yusuf İpek (İmbat Madencilik)

Öncelikle imbat Madencilik olarak turnuvada son 8’e kalan tüm takımları tebrik ederiz. Tabi ki İmbat Ege’nin de 23 takım arasında ilk 8 e kalması bizim açımızdan gurur verici bir durum onlara da çeyrek finalde canı gönülden başarılar dileriz.

Eşleşmeye gelecek olursak; Yeni Anadolu takımı turnuvada şampiyonlukları bulunan tecrübeli arkadaşlarımızın bulunduğu bir takım. Yeni Anadolu ile oynayacağımız çeyrek final maçı izleyenler açısında çok güzel bir müsabaka olacağı aşikar. Dostlarımız ile oynayacağımız maçta sakatlıksız geçmesini temenni ediyoruz..

Sefa Cevahiroğlu (Nakliyeciler)

Nakliyeciler-Ticaret Odası  23 Haziran Perşembe Saat :18.30

Somamızın kalbinin burada attığı herkesin pürdikkat takip ettiği kaymakamlık futbol turnuvamızın çeyrek finaline Nakliyeciler olarak katılmış ve çeyrek final oynamaya hak kazanmış olduğumuz için mutluyuz.

Öncelikle elenen takımlara turnuvaya renk kattıkları için teşekkür ediyoruz. Gelelim kuraya aslında istediğimiz kurayı çektik diyebiliriz. Tanıdığımız oyunculardan kurulu bir Ticaret Odası takımıyla karşılaşacağız tabii ki rakibimizin gücünün farkındayız dersimize bu şekilde çalışıyoruz çeyrek finalde rakibimiz Ticaret Odasına bunun yanı sıra eşleşen bütün takımlara başarılar diliyor, tüm Soma halkını maçları izlemeye davet ediyorum inşallah kimsenin üzülmediği, sakatlıksız herkesin güle oynaya sahadan ayrılacağı karşılaşmalar izleriz saygılar sevgiler..



TİCARET ODASI HAK ETTİ

Emrah Demirdaş (Ticaret Odası)

Öncelikle çeyrek finale çıkan takımları tebrik ediyorum. Eşleşmeler dün belli oldu. Rakibimiz turnuvanın gedikli takımlarından nakliyeciler oldu. İyi oyunculardan kurulu sert ve disiplinli bi takım. Elimizden geleni yapıp turu geçmek istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyor sakatlıksız olmasını umuyorum.” şeklindeydi..

Çeyrek final karşılaşmalarından sonra yarı final, 3-4’lük ve final maçlarının programı şöyle:

 

YARI FİNAL

27.06.2022 Pazartesi

1.Maçın Galibi 2.Maçın Galibi Saat 17:00
3.Maçın Galibi 4.Maçın Galibi Saat 18:30

3-4’LÜK ve FİNAL

30.06.2022 Perşembe

3-4.Lük Saat 17:00
Final 18:30

Not: Karşılaşmaları seyretmeye gelen sporseverler için; bilenler biliyor bilmeyenler için beraberlik halinde 10’ar dakikalık iki devre uzatma, uzatmada  eşitlik bozulmaz ise seri penaltı atışlarına gidilecektir bilgilerinize..

Tüm turnuva yazılarını görmek için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN