Çeyrek Final Eşleşmeleri ve Maç Tarihleri

Çeyrek Final Eşleşmeleri ve Maç Tarihleri

Somamızın yanı sıra çevre il ve ilçelerin de yakından takip ettiği Kaymakamlık Futbol Turnuvasında son 16 Turu maçları tamamlanarak çeyrek finale yükselen 8 takım belli oldu.

22 Takımın katılımıyla 2 Mayıs’ta başlayan ”Soma Kaymakamlığı Bahar Kupası İsmail Yamak Futbol Turnuva” grup karşılaşmalarının ardından 16 takımlı eleme maçları da Cumartesi günü oynanan İmbat Maden-Polis Gücü, Hidro Gen-Eli 1 maçlarıyla sona erdi.

Rakiplerini eleyen, Eli-1, Eli-3, İmbat Madencilik, Milli Eğitim, Nakliyeciler, Ticaret Odası, Kolin Maden ve Yeni Anadolu çeyrek final bileti aldı. Çeyrek finale kalan takımlara baktığımızda grup maçlarını bir ve ikinci sırada tamamlayan takımlar başarılı gözüktü.

Çeyrek Final Eşleşmeleri de Belli Oldu.

Kupada grup ve eleme maçlarının ardından çeyrek final ve yarı final eşleşmelerini belirleyecek kura çekimi, önceki gün oynanan maçların ardından Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü aynı zamanda Turnuva Yürütme Başkanı Dilek Mert önderliğinde, Teiaş Eğitim Sahasında gerçekleşti.

İlk maçlar 5 Haziran Çarşamba ikinci maçlar ise 6 Haziran Perşembe günü oynanacak çeyrek final eşleşmeleri kura çekiminde tablo şöyle oluştu:

🗓️ 5 Haziran 2024 Çarşamba
17:00 1.Maç: Nakliyeciler-ELİ 1
18:30 2.Maç: M.Eğitim-Yeni And

🗓️ 6 Haziran 2024 Perşembe
17:00 3.Maç: Kolin-ELİ 3
18:30 4.Maç: Ticaret Od-İmbat

Yarı Final

🗓️ 10 Haziran 2024 Pazartesi
17:00 1.Maç galibi-2.Maç galibi
18:30 3.Maç galibi-4.Maç galibi

3-4.Lük ve Final

🗓️ 13 Haziran 2024 Perşembe
16:30 3.lük 4.cülük maçı
18:00 Final maçı

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN