Çetin İlgör Yazdı: Karanlık Gecenin Prensleri

Çetin İlgör Yazdı: Karanlık Gecenin Prensleri

İmbat Maden maça baskılı başladı. Ancak bu baskı 5 dakika sürebildi. Milli Eğitim takımı bu andan itibaren geleneğe meydan okudu adeta.

Öyle bir baş kaldırıştı ki bu ;yılların verdiği birikimle saldırdı rakibine. İlk yarı girdiği her ikili mücadeleyi kazandı, kazandıkça koştu, koştukça coştu.

Ama ne coştu!.

Bu bir inançtı , bu bir başarı hikayesiydi, bu bir başkaldırıştı zamana inat.

İlk yarı boyunca neredeyse yarım pozisyon vermedi güçlü rakibine, aynı zamanda hücum da ediyordu yeşil beyazlı ekip, 3-4 tane fırsatta buldu bu bölümde. Sadece son vuruşlar yeterli değildi skor üretmeye.

İkinci yarıya durgun başlayınca biraz, gol de gördü kalesinde. Ama bu hikaye böyle bitmemeliydi. ”Maçın hakkı bu değildi” deyip yüklendi rakip kaleye. Beraberlik golü aydınlattı karanlık geceyi. Uzatmalarda kafi değildi şampiyonu seçmeye. Penaltılar karar verdi son sözü söylemeye. Hakikaten şapka çıkarıyorum bu performansa. Finallerde (3 maçta) sadece 1 gol yiyerek kupayı İmbat’ın elinden almak çok büyük başarı. Milli Eğitim takımının, haklı şampiyonluğunu kutluyor, canı gönülden alkışlıyorum. Bir dahaki seneye kadar Kalın sağlıcakla…Çetin İlgör (Tüm👉 yazılarına göz at)

NOT: Karşılaşmaya ait fotolar cevsam ınstagram ve somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir. Ayrıca maçın geniş detayları için 👉 şuraya, 🏆 tüm turnuva haberleri için ise buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN