Çetin İlgör Yazdı-Kalite Farkı

Çetin İlgör Yazdı-Kalite Farkı

Kalite Farkı: ELİ-3 elinden geleni yaptı. Maça agresif bir kadroyla çıkarak rakibin oyununu bozmayı denediler.

Çetin İlgör Yazdı ✍

Ancak dün Ticaret Odasının oyununu kimse bozamazdı. Öyle bir performans izledik ki ”maşallah” demekten başka söz bırakmadılar. Bu takımda o kadar çok hücum zenginliği var ki her boşluğu ve her hatayı pozisyona çeviriyor. Pozisyonların da bir çoğu gol oluyor.

Dün aslında maçın özetini Cevdet hocam özetlemiş; maçın oyuncusunu seçememiş. Hakikaten bu takımda maçın oyuncusunu seçmek çok zor kimi seçsen diğer oyunculara haksızlık olur. İsmail Kavruk çok özel bir oyuncu turnuvanın en yetenekli oyuncularından bir tanesi, çalım var, dripling var, pas var, şut var yani kısaca ne ararsan var. Ama bence en büyük özelliği: bitiriciliği. Kaleyi gördümü bitiriyor. Bu maçta da pek çok kez bu özelliklerini izledik.

Uğur Aksoy desen sonuca yönelik her pozisyonu içinde. Gol atıyor, asist yapıyor, atak başlatıyor. Yusuf Akkoç bir ofansta bir defansta sürekli çalışıyor. Furkan Arslancan bu maçta kendi performansını yansıtamasa da genel anlamda çok faydalı işler yaptı. Sürekli pozisyonların içinde ve tam bir golcü.

Hepsi maçın oyuncusu olmayı hak etti, ama bir tane oyuncu vardı ki benim gözümde bugün maçın oyuncusu o oldu Mert Yeşilçayır… Bu nasıl bir performanstır kardeşim bir adam hem ofansa hem defansa bu kadar mı katkı sağlar. Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Bence maçın oyuncusu olmayı hak etti. Bu kadar yüksek performans sergileyen oyuncun olursa maçı kazanman da o kadar kolay olur. Skor zaten maçı anlatıyor ve benim ”helal olsun” demekten başka diyeceğim bir şey yok. Sağlıcakla.. Çetin İlgör (Tüm yazılarına göz at)

NOT: Karşılaşmaya ait fotoları görmek için buraya, maçın geniş detayları için 👉 şuraya, 🏆 tüm turnuva haberleri için ise buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN