Çetin İlgör Yazdı: İmbat Maden Bildiğimiz Gibi

Çetin İlgör Yazdı: İmbat Maden Bildiğimiz Gibi

Bu takımı yenmek hakikaten zor iş. Yeni Anadolu gibi, koşan çok iyi mücadele eden bir takıma 45 dakika 8 kişiyle mücadele edip birde maçı kazanıyorsan ancak şapka çıkarılır.


İmbat için söyleyecek çok fazla bir şey yok tek eleştirim; bu sene fazla kart görmeleri. Grupta zorluk derecesi yüksek maçların ikisinde de maçı eksik tamamladılar… dikkat!

İmbat Maden-Yeni Anadolu Maden

Yeni Anadolu takımı Faruk kardeşimizin acı kaybından dolayı yaşadığı üzüntüyle maça biraz buruk başladı. Konsantrasyon eksikliği yenilen iki golde de kendini gösterdi. Rakibin 8 kişi kalmasıyla oyun olarak üstünlüğü ele alsa da gol bulmakta çok zorlandı. İkinci yarı bulduğu pozisyonları da cömertçe harcayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Çok iyi mücadele eden sürekli pozitif oynamak isteyen bir takım, ancak bugün gol yollarında, final pasları ve final şutları istenilen seviyede değildi. Sanki İmbata karşı psikolojik bir dezavantaj ile maça çıkmışlardı. Bu da onların oyununu olumsuz olarak etkiledi diye düşünüyorum.

İmbat Maden-Yeni Anadolu Maden Estantene

Olası tekrar eşleşmede mantalite olarak iyi hazırlanmaları gerekiyor. Sonuç olarak bu maç herkes tarafından sonucu merakla beklenen günlerdir konuşulan bir maçtı. Ne var ki bende adı kadar bir etki bırakmadı. İki takımada finallerde başarılar dilerim. Sağlıcakla kalın… Çetin İlgör (Tüm yazılarına göz at)

NOT: Karşılaşmaya ait fotolar gün içerisinde cevsam ınstagram ve somadaspor facebook sayfamıza yüklenecektir. Ayrıca maçın geniş detayları için 👉 şuraya, 🏆 tüm turnuva haberleri için ise buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN