Çetin İlgör Yazdı: Gelenek Mi? Yenilik Mi?.

Çetin İlgör Yazdı: Gelenek Mi? Yenilik Mi?.

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında sonunda final geldi çattı: Bu iki takım en son 2012 senesinde finalde karşılaşmış ve rakibini 3-1 yenen Milli Eğitim şampiyon olmuştu.

Şimdiye kadarki izlediğim en iyi finallerden bir tanesi olan bu maç, hafızalarımızda iz bırakmıştı. İnşallah bu maçta öyle olur. (maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Milli Eğitim 3-1 İmbat Maden Maç Sonu Şampiyonluk Sevinci

Hemen ertesi yıl yani 2013 yılında bu iki takım çeyrek finalde karşı karşıya gelmiş ve yine Milli Eğitim sevinen taraf olmuştu. Ancak 2013 yılından itibaren Milli Eğitim sürekli düşüş yaşamış ve tekrar final oynama şansı yakalayamamıştı. Bu senenin onlar için yeniden şaşaalı günlerine dönüşün başlangıcı olmasını temenni ediyoruz.

İmbat Maden açısından ise tam tersi bir durum yaşanmış ve 2014 yılından itibaren 3 senesi üst üste olmak üzere 6 şampiyonluk yaşayarak turnuvanın son 10 yılına damgasını vurmayı başarmıştı.
Bu şampiyonluklarda, Yusuf İpek (Hem oyuncu hem de antrenör olarak) başta olmak üzere, Yücel Durali, İlker Çakır ve Can Açıkgöz neredeyse tamamında bu kupaları kaldırarak çok önemli başarının mimarları oldular. Kırılması zor rekora imza attıkları için kendilerini ayrıca alkışlıyorum.

Bu istatistikler ışığında oynanacak final maçında:

Kupa gelir mi? yada Milli Eğitim geçmişe döner mi?..
Kolay gol atan İmbat mı? zor gol yiyen Milli Eğitim mi?…
Yusuf İpek mi? Ahmet İnce mi?..
‘Olağan Şüpheliler’ mi ? Sürpriz mi?..
Yücel Durali mi? yoksa Bülent Aktuğ mu?..
Gelenek mi? Yenilik mi?..
İmbat mı ? Milli Eğitim mi gülecek hep birlikte göreceğiz.

Şimdiden iki takıma da başarılar diler, kazasız belasız bir final olmasını temenni ederim. Bu iki takım hangi taktikle sahaya çıkar bilmiyorum ama benim taktiğim belli ‘İyi oynayan kazansın’ Kalın sağlıcakla… Kalın sağlıcakla…Çetin İlgör (Tüm👉 yazılarına göz at)

NOT: Karşılaşmaya ait fotolar cevsam ınstagram ve somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir. Ayrıca maçın geniş detayları için 👉 şuraya, 🏆 tüm turnuva haberleri için ise buraya tıklayınız!..

3-4.Lük ve Final

🗓️ 13 Haziran 2024 Perşembe
 16:30 3.lük 4.cülük maçı
 18:00 Final maçı

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN