Çetin İlgör Yazdı-Aç Somada Sporu

Çetin İlgör Yazdı-Aç Somada Sporu

Ne mutlu ki bizlere, ilçeler bazında Türkiye’nin en kaliteli ve en renkli turnuvalardan bir tanesi Somamızda yapılmakta.

Futbol severler olarak ne kadar şanslı olduğumuzun farkına varmalıyız. Bu yıl otuzuncusu düzenlenen turnuva; baharla birlikte yüreklerimizi ısıtan futbol coşkusunu ruhumuzda hissetmemize vesile olmakta; ve her yıl Mayıs ve Haziran ayları sporseverler için şölen havasında geçmektedir.

Bu güzellikleri yaşamamıza katkı sağlayan herkese (Spor Müdürümüz Dilek Mert Hanım ve komite ekibine) ne kadar teşekkür etsek azdır. Ancak turnuvanın değerini çok başka seviyelere taşıyan, tüm futbolseverlerin gözü kulağı olan Cevdet Yıldırıma ayrıca şükranlarımızı tüm Soma adına sunuyorum. Öyle muazzam bir iş yapıyor ki onsuz yani ‘’Somada Sporsuz’’ bir turnuva düşünülemez.

Aç Somada Spor’u


Bugün hangi maç var?.. ‘Aç Somada Sporu’.
Bugün maça gidemedin mi?.. Aç ‘Somada Sporu’.
Hava yağışlı acaba maçlar iptal mi?.. Aç ‘Somada Sporu’.
Fikstür mü değişti?.. Aç ‘Somada Sporu’.
Puan durumu mu lazım?.. Aç ‘Somada Sporu’.
Gol Kralı mı olacan?.. Aç ‘Somada Sporu’. Kısacası turnuvayla ilgili ne ararsan… Aç ‘Somada Sporu’. Hatta bizim gibi 50 yaşına merdiven dayayan kişiler ‘ben eskiden ne top oynardım Kaymakamlıkta’ deyip nostalji arıyorsan Aç ‘Somada Sporu’.

Bütün bu bilgiler bir emeğin bir çabanın ürünü ve bu hizmeti bizlerin cebine sunan Cevdet Yıldırıma ne desek ne yapsak hakkını ödeyemeyiz. Bu kadar güzel bir siteye tırnak ucu kadar fayda sağlamak adına kendi çapımızda yazılar yazarak destek olmaya çalışıyoruz. Bazen yazılarımıza gücenenler oluyor bazen de teşekkür edenler ama Somada Spor için ne yapsak azdır. İyi ki varsın Cevdet Hocam, İyi ki varsın Somada Spor. Kalın sağlıcakla…Çetin İlgör (Tüm👉 yazılarına göz at)

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN