Cemre ve Sude Korta Madalya İçin Çıkıyor

Cemre ve Sude Korta Madalya İçin Çıkıyor

Soma Değerli Zamanlar Spor Kulübü sporcuları Cemre ve Sude Korta madalya için çıkıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Değerli Zamanlar Spor Kulübünün Soma şubesini temsil eden Fatma Karslı hoca ve sporcuları 27 kg’ da Cemre Demirbüken ve 33 kg’da Sinem Sude Yılmaz Minikler Taekwondo Türkiye şampiyonasında yarışıyorlar.

Cemre DemirbükenSivas’da 05-12 Eylül tarihlerinde yapılmakta olan müsabakalarda bugün (salı) Cemre Demirbüken 154 sporcu ile yarışacak. Sinem Sude Yılmaz ise 9 Eylül Cumartesi günü korta çıkacak.

İlk defa Türkiye şampiyonasına katılım sağlayacak Soma Değerli Zamanlar Kulübü hocası Fatma Karslı ve sporcularımıza başarılar diliyoruz.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN