Çayırovaspor Maç Önü..

Çayırovaspor Maç Önü..

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta son yedi haftaya 27 puanla sekizinci sırada giren Somaspor, bu hafta sonu Kocaeli deplasmanında Çayırovaspor ile karşılaşacak..

İlk yarının aksine ikinci yarıda oynadığı altı lig maçında dört puan alan siyah-beyazlılarda, Ayvalıkgücü Belediyespor maçında Oğuzhan Palaz ve Süleyman Öztürk‘ün kırmızı kart görmesiyle de moraller adeta dibe vurmuş durumda.

ZORLU RAKİP ”ÇAYIROVASPOR”
İkinci yarıya müthiş başlayan Çayırovaspor, ikinci yarıda oynadığı altı maçın altısını da kazanarak süper bir seri yakaladı. Rakip ağlara 14 gol bırakırken, kendi ağlarında sadece iki gol gördüler.. Çeçen hafta deplasmanda 3-0 kazandıkları Balya Belediyespor maçında üç gol atan Anıl Demir en önemli oyuncuları..

2 KIRMIZI, 2 SAKAT OYUNCUMUZ VAR!
Hafta sonu oynanacak maçta Somaspor’da Oğuzhan Palaz ve Süleyman Öztürk‘ün kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamayacak.
Sakat olan Semavi Öztürk‘ün oyması zor gibi görünürken, Necmettin Adıyaman‘ın durumu ise maç saatinde belli olacak.JABA 3 HAFTA SONRA SAHADA
Ligin on altıncı haftasında Çiğli Belediyespor maçının 90.dakikasında kırmızı kart gören ve üç maç ceza alan Jaba, bu önemli karşılaşmada forma giyecek..

14.00’DA BAŞLAYACAK
Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek. Kösterelioğlu’nun yardımcılıklarını Erhan Tuna ve Mehmet Taşdemir yapacak. Mirsat Sancaktar ise dördüncü hakem olarak görev alacak.. Karşılaşmanın orta hakemi (mavi eşofmanlı) 5 Şubat 2017’de Gönenspor‘la Atatürk Stadında oynadığımız ve dk.37 Binehan, dk.56 Sani, dk.68 Azmi, dk.77 Gökhan’ın attığı gollerle 4-0 mağlup ettiğimiz karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev almıştı.
Şeker Pınar Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 14.00. Sportif Direktör Yücel Durali son haftalardaki puan kayıplarına son vermek istediklerini söyleyerek, “Hiç beklemediğimiz sonuçlar aldık. Ligin boyu bir hayli kısaldı. Korkulu rüya görmemek için Çayırovaspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek zorundayız” şeklinde konuştu.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

YORUM YAZIN