Çatalcaspor Maçı Bizim İçin Önemliydi

Çatalcaspor Maçı Bizim İçin Önemliydi

TFF 3.Lig 3.Grup 23.hafta karşılaşmasında konuğu olduğu Çatalcaspor’u 2-0 mağlup eden Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, Önemli bir maçı daha kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Yukarılara oynayan takım yaratma becerisi gösteren ve bunu son iki sezonda Somaspor ile kanıtlayan teknik direktör Burhanettin Basatemür, zorlu Çatalcaspor maçının ardından, rakiplerinin ligin en iyi takımlarından biri olduğunu, bizim maça da büyük önem vererek hazırlandıklarını belirtti.


”Kazanmak Bizim İçin Çok Önemliydi”

Basatemür, ”Bu müsabakayı net bir skorla kazanmak bizim için çok önemliydi. Özellikle ikinci yarıdaki performansımız ve oyuncularımızın fiziksel gücü takdir edilecek seviyedeydi. Maçın başında iyi başladık aslında ancak sonrasında rakibimizin mücadelesi ve oyunu bozan yapısı bize zor anlar yaşattı. Ancak ikinci yarıya golle başlamamız rakibimizin o direncini kırdı ve daha rahat pozisyon bulmamıza sebep oldu. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Kazanmak için tüm güçlerini harcıyorlar. İnşallah istediğimiz hedefe ulaşacağız.” dedi.

İlgili Bağlantılar;

Çatalcaspor Önünde Mükemmel Galibiyet
Enes, Onur ve Uğur Çatalcaspor Maçı Öncesi Konuştu
Lider Çatalcaspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı
Çatalcaspor Maçı Abdurrahman Haymana’nın
Basatemür, Çatalca Maçını Değerlendirdi.
Burhanettin Basatemür Gerçeği
Somaspor Zeybeği
Somaspor, Çatalca’dan 3 Puanı 3 Golle Aldı
Haftanın Nabzı Soma’da Atacak
Fotoları Görmek İçin Tıklayınız
Çift Kale Tat Verdi
Çatalcaspor Hazırlıkları Sürdü
Çatalcaspor Hazırlıkları Başladı
Çatalcaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

4 YORUM

  1. Avatar
    Ömer Sezen

    Allah yolunuzu açık eylesin benim güzel kalpli hoçam

  2. Avatar
    Abdullah Durhan

    Hocam adamdır

  3. Avatar
    Mehmet Mehmet

    Bir şehrin umutlarını yeşertecek adam yolunuz açık sonuç ŞAMPİYONLUK olsun

  4. Avatar

    Yolunuz acik olsun hocam

YORUM YAZIN