Çatalcaspor Maçı Abdurrahman Haymana’nın

Çatalcaspor Maçı Abdurrahman Haymana’nın

Cizrespor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 46 puanla lider tamamlayan Somaspor’un, 22.hafta İstanbul deplasmanında Çatalcaspor ile oynayacağı maçı Abdurrahman Haymana yönetecek.

25 Şubat Perşembe günü Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanacak ve saat 13.00’da başlayacak karşılaşmada, en yakın rakibi ile arasında 5 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Somaspor ile, 1 maç eksiğiyle 34 puanla 6.sırada yer alan Çatalcaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Diyarbakır Bölgesi Klasman Hakemi Abdurrahman Haymana yönetecek.

Haymana’nın yardımcıları ise Çağlar Demirkıran(Van), Yakup Erdoğan (Van) ve Olcay Yıldırım (Hakkari) olacak.

Zirveyi ve play-off’u ilgilendiren karşılaşmayı yönetecek hakem triosu ilk defa Somaspor’un maçında görev alacak..

Biz Tam, Rakipte 3 Oyuncu Yok!

Somaspor’da cezalı oyuncu bulunmazken, Çatalcaspor, Çarşambaspor deplasmanında sarı kart sınırında olan Burhanettin Çakırefe, Fırat Sezer ve Yusuf Atasoy gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştüler.

MUHAMMED ÖZTÜRK GOL SEVİNCİİlk Maçı Lider Farklı Kazandı

İki takım arasında ligin 6.haftasında Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Muhammed Öztürk, Ali Zorlu (kk) ve E.Tekin Pınar‘ın golleriyle Somaspor 3-0 kazandı.(maçın detaylarına buradan bakabilirsiniz)

İlgili Bağlantılar;

Basatemür, Çatalca Maçını Değerlendirdi.
Burhanettin Basatemür Gerçeği
Somaspor Zeybeği
Somaspor, Çatalca’dan 3 Puanı 3 Golle Aldı
Haftanın Nabzı Soma’da Atacak
Fotoları Görmek İçin Tıklayınız
Çift Kale Tat Verdi
Çatalcaspor Hazırlıkları Sürdü
Çatalcaspor Hazırlıkları Başladı
Çatalcaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN