Çarşambaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Çarşambaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Somaspor’un 25.hafta deplasmanda Çarşambaspor ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

11 Mart Perşembe günü saat 14:00’de Çarşamba İlçe Stadında oynanacak karşılaşmayı Malatya Bölgesi Hakemi Deniz Sercan Akgül yönetecek. Akgül’ün yardımcılıklarını Harun Reşit Güngör (Malatya), Recep İlker Kor (Diyarbakır) ve Abidin Yıldırım (Diyarbakır) üstlenecek.

2 Yeni 2 Eski Hoca

Maçın orta hakemi Deniz Sercan Akgül ve 1.yardımcı hakem Harun Reşit Güngör ilk defa maçımızda görev alacak. 2.Yardımcı hakem Recep İlker Kor, 19.hafta deplasmanda Gölcükspor ile 0-0 ve 2014 Bölgesel Amatör Ligde Aliağa FK’yı evimizde 4-2 mağlup ettiğimiz maçlarda 2.yardımcı hakem olarak görev yaptı.

4.Hakem Abidin Yıldırım ise 2014 Bölgesel Amatör Ligde Aliağa FK’yı evimizde 4-2 mağlup ettiğimiz maçlarda Recep İlker Kor ile birlikte görev yaptı.

GÖLCÜKSPOR-SOMASPOR MAÇINI NABİ İZCİ YÖNETECEKKartını Esirgemeyen Hakem

Karşılaşmada düdük çalacak olan Deniz Sercan Akgül, ligde en son 10 sarı 1 kırmızı kart gösterdiği Fethiyespor 3-1 Tekirdağspor maçını yönetti.

SOMASPOR 3-0 ÇARŞAMBASPORİlk Maçı Somaspor Farklı Kazandı.

Somaspor, ligin ilk yarısında Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Uğur Can, Nurettin Çağlar ve Muhammed Öztürk‘ün attığı gollerle 3-0 kazanmıştı. Geniş detaylara buradan bakabilirsiniz.

Bağlantılı Haberler;

Çarşambaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Somaspor 3-0 Çarşambaspor
Somaspor’da Hedef 3 Puan
Çarşambaspor Maçımıza Kütahyalı Hakem
Çarşambaspor Maçının Hazırlıkları Başladı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN