Çarşambaspor Hazırlıkları Tamamlandı

Çarşambaspor Hazırlıkları Tamamlandı

TFF 3.Lig 3.Grup‘un 25.haftasında 11 Mart Perşembe günü deplasmanda Çarşambaspor ile karşılaşacak olan Somaspor, kritik mücadelenin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

TFF Soma Belediye Tesisleri’nde Teknik Direktör Burhanettin Basatemür yönetiminde gerçekleşen antrenman 1,5 saat sürdü.

Antrenmanı istekli ve arzulu tamamlayan Siyah-beyazlılar, 10 Mart Çarşamba sabah 04:00’de  İzmir Adnan Menderes Havalimanına, 07:00 uçağı ile de Samsun Çarşamba havalimanına uçacak.. Aşağıdaki antrenman resimlerinin kendi boyutunu görmek için üzerlerine iki kez tıklayınız!

Aşağıdaki videoda antrenman izlenimleri ve teknik direktör Burhanettin Basatemür‘un maçla ilgili açıklamaları yer almakta.



ÇARŞAMBASPOR SOMASPOR PUAN DURUMU

Çarşambaspor’un İç Saha Verileri

Zirvede ve play-off’un içerisinde yer alan iki takımın ligdeki konumlarına baktığımızda; geçen haftayı bay geçiren ev sahibi Çarşambaspor, bir tek 17 golle en az gol yiyen takım sıralamasında Somaspor’a üstünlük sağlamış. Diğer verilerde Somaspor açık ara önde..

ÇARŞAMBASPOREv sahibi ekibin iç saha istatistiklerine baktığımızda; Evinde oynadığı 11 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik 2’de yenilgi aldı. Cizrespor’u 3-0, Arhavispor’u 5-0, İçel İdmanyurdu’nu 1-0, Erbaaspor’u 2-1, Gölcükspor’u 3-0 ve Çatalcaspor’u 2-1 mağlup etti. Elazığ Karakoçan 1-1, Karşıyaka 0-0 ve Altındağ ile 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılar, Erokspor’a 1-3 ve Erbaaspor’a 1-2 mağlup oldu.

Attıkları 28 golün 19’unu kendi sahalarında kaydederken, 8 kez de topu kendi filelerinden çıkarmışlar. En farklı galibiyetlerini 6.hafta 84 dakika sahada 10 kişi mücadele eden Arhavispor’u 5-0 mağlup ederek aldı. En golcü oyuncuları 6 golle Serhat Yılmaz.

3 OYUNCUMUZ KART SINIRINDA3 Oyuncumuz Kart Sınırında

Siyah-beyazlılarda Özcan Aydın, Muhammed Öztürk ve Umut Koray Öz sarı kart sınırında olan oyuncular.. Bu 3 oyuncular Çarşambaspor maçında görecekleri olası kartla 27.hafta sahamızda oynayacağımız Karşıyaka maçında cezalı duruma düşecekler.



Virüs Test Sonuçları

8 Mart Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri çerçevesinde Somaspor futbol takımına gerçekleştirilen rutin Covid-19 PCR test sonuçlarının tamamı Negatif çıktı..

Maçın Hakemi: Deniz Sercan Akgül

Öte yandan, Çarşamba İlçe Stadı’nda Perşembe günü saat 13.00’de başlayacak Çarşambaspor-Somaspor karşılaşmasını Malatya Bölgesi Hakemi Deniz Sercan Akgül yönetecek. Akgül’ün yardımcılıklarını Harun Reşit Güngör (Malatya), Recep İlker Kor (Diyarbakır) ve Abidin Yıldırım (Diyarbakır) üstlenecek.

İLK RANDEVU SOMASPORUNİlk Randevu Somaspor’un

Ligin 8.haftasında Soma Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Uğur Can, Nurettin Çağlar ve Muhammed Öztürk’ün golleriyle Somaspor 3-0 kazandı. (Detaylara buradan bakabilirsiniz)

25.Hafta Maçları:

Çarşambaspor-Somaspor
Arhavi Spor-Karşıyaka
Esenler Erokspor-Erbaaspor
Cizre Spor-İçel İdmanyurdu
Yalovaspor-Şile Yıldızspor
Gölcükspor-Osmaniyespor FK
Çatalcaspor-Batman Petrol Spor
Elazığ Karakoçan FK-Altındağ Spor
SOMADASPOR SOSYAL MEDYANOT: Haber ve görselleri Youtube Cekobax,  Facebook Soma’da Spor ve Instagram Cevsam adreslerinden de takip edebilirsiniz..

Bağlantılı Haberler;

Çarşambaspor Hazırlıkları Tamamlandı
Çarşambaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Somaspor da Çarşambaspor Mesaisi Başladı
Somaspor 3-0 Çarşambaspor
Somaspor’da Hedef 3 Puan
Çarşambaspor Maçımıza Kütahyalı Hakem
Çarşambaspor Maçının Hazırlıkları Başladı



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN