Çarşamba Mesaisinde Gülen Taraflar Mevlana ve Yeni Anadolu Oldu

Çarşamba Mesaisinde Gülen Taraflar Mevlana ve Yeni Anadolu Oldu

Soma Kurumlar Arası Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Çarşamba mesaisinde Teiaş-Mevlana Özel Eğitim ve Yeni Anadolu Maden-Hidro Gen müsabakaları oynandı.

B ve D-grubunu ilgilendiren 9 golün atıldığı karşılaşmalarda sahadan gülerek ayrılan taraflar Mevlana Özel Eğitim Meb ve Yeni Anadolu Maden oldu. Güncel puan durumlarını görmek için buraya tıklayınız!

MEVLANA ÖZEL EĞT.MEB 4-1 TEİAŞ

Günün ilk müsabakası daha önce oynadıkları ilk karşılaşmalardan mağlubiyetle ayrılan Mevlana Özel Eğitim Meb ile turnuvaya ev sahipliği yapan TEİAŞ takımları arasında oynandı.

İbrahim Oktugan anısına saygı duruşu

Saygı duruşu!

Manisa İl Hakemlerimizden İ.Batuhan Darçın’ın başlama düdüğünden önce; çoğunluğunu öğretmenlerin oluşturduğu Mevlana Özel Eğitim takımı İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan özel bir okulda müdür olarak görev yapan emekli öğretmen İbrahim Oktugan‘ın bir öğrencisi tarafından öldürülmesinden dolayı maç başında 1 dk hareketsiz kalarak “Öğretmenlere karşı yapılan şiddeti” protesto ettiler.

1 Dakikalık protestonun ardından başlayan karşılaşmada Teiaş takımına girdiği yüzde yüzlük gol pozisyonlarını golle değerlendiremeyince ”Atamayana atarlar” kuralı işledi. 16.dakikada Recep Özçetin’le Mevlana 1-0 öne geçti.

Yedikleri gole çabuk rekasiyon gösteren Kazım Açıkgöz’ün ekibi 18.dakikada Mevlana defansının topla çıkmaya çalıştığı anda kaptığı topla fileleri havalandıran Erkan Kambur durumu eşitledi:1-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Galip Karabıyık hatrick yaptı

Galip Karabıyık hatrick yaptı, Mevlana 3 puana uzandı

Mevlana takımında antrenör Ali Özbek ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı.

Oyuna ikinci yarıda girip 47′ 50′ ve 60.dakikalarda sahne alan Galip Karabıyık bir birinden güzel üç gole imza atarak takımının karşılaşmadan 4-1 galip ayrılmasını sağladı.

Ali Özbek (Beyazlı)

B-grubunu ilgilendiren karşılaşmada TEİAŞ’ı 4-1’lik skorla mağlup eden Mevlana Özel Eğitim Meb antrenörü Ali Özbek, ”Takım olarak maça iyi başlayamadık ancak ilerleyen dakikalarda oyuna giren arkadaşlarımızın takıma olumlu olan katkılarından dolayı takım olarak maçı kazandık. Tüm takım arkadaşlarımı ve centilmen bir şekilde mücadele ortaya koyan rakibimizi takım sorumlusu olarak tebrik ediyorum.”dedi.

Mevlana Özel Eğitim Meb

Mevlana’nın Rakibi Soma Bld

Teiaş galibiyeti ile rahat bir nefes alan Ali Özbek’in takımı Mevlana Özel Eğitim Meb, turnuvadaki üçüncü maçını 14 Mayıs Salı günü saat 17.00’da ilk maçında TEİAŞ’ı 8-0 mağlup eden Soma Belediyesi ile yapacak.

Teiaş

TEİAŞ Müftülük

Uzun bir aradan sonra turnuvaya katılan ve hazırlık dönemini iyi geçiremeyen Kazım Açıkgöz’ün takımı Teiaş, 12 Mayıs Pazar günü Müftülük karşısında ilk galibiyetini almak için mücadele edecek. Karşılaşmanın başlama saati 17.00

Hakem İ. Batuhan Darçın

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:İ.Batuhan Darçın
MEVLANA ÖZEL EĞT.MEB:Engin-Erdoğan-Tolga-Recep- Uğur-Ömer-Ramazan-M.Çaylak-Mehmet
YEDEKLER:Sercan, Cumhur, Olcay, Cihangir, Serhat, Galip
ANTRENÖR:Ali Özbek

TEİAŞ:Savaş-Fahrettin-Ramazan-Gürhan-Ayhan-İbrahim-Bülent-Erkan-İbrahim
YEDEKLER:Celil, Emre, M.Kanbur, Cüneyt, Serdar, Şener, M.Eteş
ANTRENÖR:Kazım Açıkgöz
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.47′ 50′ 60 Galip Karabıyık, dk.16 Recep Özçetin (Mevlana Özel Eğt), dk.18 Erkan Kambur (Teiaş)

YENİ ANADOLU MADEN 3-1 HİDRO GEN

Yeni Anadolu Maden, Hidro Gen karşısında 3 puanı 3 golle aldı. 6 puan ve bir maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmayı sürdürdü
Günün son karşılaşması D-grubunda ikinci maçlarına çıkan yeni Anadolu Madencilik ile Hidro Gen takımları arasında oynandı. İlk maçında TCDD’yi farklı mağlup eden Yeni Anadolu Madencilik, maça çok iyi motive olmuş hırslı, inançlı ve kazanmaya istekli bir takım hüviyetiyle başladılar. İlk yarıda son derece enerjik ve agresif bir oyun kurgusu ile, 6.dakikada Hüseyin Topan ve 20.dakikada Özkan Öztürk’le bulduğu iki golle devreyi 2-0 önde tamamladılar.

İkinci yarıda ise savunma ağırlıklı ancak hızlı çıkışlarla tehlikeler yaratıp skoru; günün başarılı oyuncusu Ömür Gündüz’ün 55.dakikada penaltıdan attığı golle 3-0’a taşıdılar. Alper Özgün ve Ramazan Yılmaz gibi üst düzey forvete sahip olan Hidro Gen, 66.dakikada Alper Özgün’ün jeneriklik golüyle farkı ikiye indirse de kalan dakikalarda Yeni Anadolu’nun defansının yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle gol kaydına muvakkat olamadılar.

Yeni Anadolu Maden Takım Kaptanı Ömür Gündüz

Kaptan Ömür Gemiyi sakin limana yanaştırdı

Yeni Anadolu Madencilikte takım kaptanı Ömür Gündüz, Alper Özgün ve Ramazan Yılmaz gibi kaliteli forvetlere fazla gol şansı tanımazken, 6.dakikada Hüseyin Topan’ın attığı golde 60 metrelik adrese teslim ortası ve penaltıdan attığı golle taraflı-tarafsız her kesimin takdirini alırken fırtınalı havada gemisini sakin limana yanaştırmayı başardı.

Yeni Anadolu Madencilik

Yeni Anadolu Eli-2

Hedefe varma noktasında engelleri bir bir geçen Faik Ay idaresindeki Yeni Anadolu Madencilik, gruptaki üçüncü maçını 15 Mayıs Çarşamba ELİ -2 ile oynayacak.

Hidro Gen

Hidro Gen-TCDD

İlk iki maçta istediği sonuçları elde edemeyen Hidro Gen, gruptaki üçüncü maçını 11 Mayıs Cumartesi saat 17.00’da TCDD ile oynayacak.

Hakem İ.Batuhan Darçın

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:İ.Batuhan Darçın
YENİ ANADOLU MADEN:Mehmet-Gürkan-Ömür-A.Akgün-Faruk-Özkan-Süleyman-Hüseyin-İsmail
YEDEKLER:A.Atasever, Erdinç, Ramazan, Mustafa, Emrah, Faik, Olcay
ANTRENÖR:Faik Ay

HİDRO-GEN:Bekir-Görkem-Orhan-Osman-Semih-Alper-Yunus-Gürkan-Ramazan
YEDEKLER:Hüseyin, Serbay, Oğuz, İbrahim, Mehmet, Turgay, E.Muslu, E. Sağdıç
ANTRENÖR:Ali İhsan Bek
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.6 Hüseyin Topan, dk.Özkan Öztürk, dk.55 pen. Ömür Gündüz (Yeni Anadolu Maden), dk.66 Alper Özgün (Hidro Gen)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

PERŞEMBE MAÇ PROGRAMI:

16:30 Orman İşletme-Eli 3
18:00  Soma Bld-Müftülük

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN