Çarşamba Mesaisinde 1 Galibiyet, 1 Beraberlik Var!

Çarşamba Mesaisinde 1 Galibiyet, 1 Beraberlik Var!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Çarşamba mesaisinde Milli Eğitim-Devlet Hastanesi  ve Ticaret Odası-Nitromak maçları oynandı.

Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan ve toplam 14 golün atıldığı karşılaşmalarda C-grubunda Milli Eğitim Devlet Hastanesi maçı 3-3 biterken,  D-grubunda Ticaret Odası Nitromak’ı 8-0 mağlup etti.

Milli Eğitim-Devlet Hastanesi

Milli Eğitim-Devlet Hastanesi

3.Haftanın üçüncü müsabakası C-grubunda ilk maçında Genç Öğretmenler’i Salih Marangoz (3), Mahir Aslan ve Bülent Aktuğ’un golleriyle 5-2 mağlup eden Milli Eğitim ile, Birol Alınaçık ve Tamer Özen’in golleriyle Emniyet ile 2-2 berabere kalan Devlet Hastanesi arasında oynandı.

Uğur Onur Boy‘un düdük çaldığı karşılaşmanın 14’üncü dakikasında Devlet Hastanesi öne geçti. Harun’un pasıyla sağ kanattan sıfıra inen Oğuz Akyüz, vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gittti:1-0

26’ncı dakikada Milli Eğitim eşitliği yakaladı. Sağ kanattan sıfıra inip ceza sahasına kestiği topu alan Mutlu Alanya, sert vuruşla durumu eşitledi:1-1

İlk yarının sonlarına doğru Milli Eğitim adına Bülent ve Orpen’in topları direkten döndü.

53’üncü dakikada Milli Eğitim’den Salih Marangoz‘un orta şut karışımı yaptığı vuruş, Devlet Hastanesi fileleriyle buluştu:1-2

65’inci dakikada Salih Marangoz, kendinin ikinci takımının üçüncü golüne imza attı:1-3

Devlet Hastanesi 67’inci dakikada Emin Kabak‘ın golüyle farkı bire indirdi:2-3

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, 70+2’nci dakikada sağ kanattan kulanılan kornere Kerim Arslan tayming ve zamanlamasıyla topu kafayla Milli Eğitim ağlarına gönderdi ve maçın skorunu tayin etti:3-3 Milli Eğitim’de attığı iki golle Salih Marangoz, Devlet Hastanesinde ise attığı kafa golüyle bir puanı aslanın midesinden alan Kerim Arslan maçta ön plana çıkan oyuncular oldu.

MİLLİ EĞİTİM

Milli Eğitim-ELİ-3

Devlet Hastanesi beraberliği ile 4 puana yükselen Milli Eğitim gruptaki üçüncü maçını 23 Mayıs Salı günü ELİ-3 takımı ile yapacak. Müsabakanın başlama saati 17:00

Devlet Hastanesi

Devlet Hastanesi-Genç Öğretmenler Meb

Uzatma bölümünde gelen kafa golüyle bir puanı kapan Devlet Hastanesi üçüncü maçını 26 Mayıs Cuma günü  Genç Öğretmenler Meb takımı ile oynayacak. Karşılaşma 17:00’da başlayacak.

MİLLİ EĞİTİM 3-3 DEVLET HASTANESİ

MİLLİ EĞİTİM 3-3 DEVLET HASTANESİ

SAHA:Teiaş
HAKEM:U.Onur Boy
MİLLİ EĞİTİM:Sercan-Yusuf-Orpen-Metin-Bülent-Mutlu-Mahir-Fevzi-Salih
YEDEKLER:Ramazan, Caner, Turgay, Mecnun, Zafer, Hasan, Cenk, Refik, Ahmet, Fatih
ANTRENÖR:Ahmet İnce

DEVLET HASTANESİ:Nurullah-Harun-Kerim-Tamer-Şerif-Sefa-Birol-Emin-Oğuz
YEDEKLER:İsmail, Gökhan, Adem, Lütfü, Sait, Giray, Aytun, Erhan, Onur
ANTRENÖR:Kazım Açıkgöz
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.14 Oğuz Akyüz, dk.67 Emin Kabak, dk.70+2 Kerim Arslan (Devlet Hastanesi), dk. 26 Mutlu Alanya, dk.53′ 66′ Salih Marangoz (Milli Eğitim)

TİCARET ODASI NİTROMAK

Ticaret Odası-Nitromak

Günün 2.turnuvanın 20’nci maçı D-grubunda ilk maçında Yuta Çalışkan ile 1-1 berabere kalan Ticaret Odası ve Huzurevi’ne 6-3 mağlup olan Nitromak takımları arasında gerçekleşti.

Ticaret Odası takımında geçen sezondan kalan cezaları nedeniyle ilk maçlarda oynayamayan Muammer Yılmaz, Alper Özgün ve Çağlar Bozca Nitromak maçında sahada yer aldı.

Mehmet Güvendiren idaresindeki Ticaret Odası, Nitromak karşısında oldukça hareketli, bol paslı ve hızlı oynayıp, final vuruşlarında daki başarısı da yüksek olunca maçtan 8-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Gol perdesini 4’üncü dakikada Alper Özgün’ün güzel pasında İsmal Kavruk’un müthiş sol ayağıyla açan Ticaret Odası, farklı galibiyete 4′ 54′ 70′ İsmail Kavruk, 6′ 37′ Çağlar Bozca, 7′ Alper Özgün, 58′ Furkan Arslancan ve 59′ Hasan Gündoğan’ın golleriyle gitti. Ticaret Odası adına oynadığı başarılı futbolunu 3 golle süsleyen İsmail Kavruk göze batan oyuncu oldu.

EMRAH DEMİRDAŞ

Demirdaş: ”İki Takımda İyi Mücadele Etti”

Ticaret Odası takım sorumlusu Emrah Demirdaş, karşılaşma sonrası: ”İki takımda çok iyi ve centilmence mücadele ettiler. Öncelikle iki takımında ayağına, emeklerine sağlık. Tunahan ve Süleymana da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Turnuvanın geri kalanında başarılar diliyoruz.”dedi.

TUNAHAN ŞİMŞEK

Geçmiş Olsun Tunahan!

Karşılaşmada Nitromak’lı futbolcu Tunahan Şimşek‘in kafası yarıldı. Tunahan Şimşek, maçın 27. dakikasındaki bir hava topu mücadelesinde, Ticaret Odasından bir futbolcuyla kafa kafaya çarpıştı.

Kafasında kanama olan ve saha kenarında sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan Tunahan Şimşek, uygulanan bandajın ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Buradan genç kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

TİCARET ODASI

Ticaret Odası-Huzurevi

Nitromak galibiyeti ile puanını dört’e yükselten Ticaret Odası, gruptaki üçüncü maçını 25 Mayıs Perşembe günü saat 18:30’da iki maçta üç puana sahip Huzurevi ile yapacak.

NİTROMAK

Nitromak-Mevlana Özel Eğitim Meb

Huzurevi ve Ticaret Odası mağlubiyetleri ile henüz puanla tanışamayan Nitromak gruptaki üçüncü maçında ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Mevlana Özel Eğitim Meb ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 24 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00’da oynanacak.

TİCARET ODASI 8-0 NİTROMAK

TİCARET ODASI 8-0 NİTROMAK

SAHA:Teiaş
HAKEM:Muhammed Baştürk
TİCARET ODASI:Kazım-Serhat-Onur-Gürkan-Çağlar-Muammer-Yusuf-İsmail-Alper
YEDEKLER:İdris, Mesut, Furkan, Hasan, Rafet, Ramazan, Ozan
ANTRENÖR:Mehmet Güvendiren

NİTROMAK:Emrah-Azim-Ahmet-Yiğitcan-Serdar-Tunahan-Ramazan-Adem-Süleyman
YEDEKLER:Hüsnü, Bilal, Fatih, Mehmet, Emre
ANTRENÖR:Mehmet Ünlü
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk. 4′ 54′ 70′ İsmail Kavruk, dk.6′ 37 Çağlar Bozca, dk.7 Alper Özgün, dk.58 Furkan Arslancan, dk 59 Hasan Gündoğan (Ticaret Odası)

NOT:Karşılaşmalara ait resimleri görmek için buraya tüm turnuva yazıları için şuraya tıklayınız!.

PERŞEMBE MAÇLARI

18.05.2023 Perşembe 17:00 Eli ( 1 ) Hidrogen
18.05.2023 Perşembe 18:30 Genç Öğretmenler Emniyet



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN