Çalınan Emeğimiz, Biz Doğru Yoldayız

Çalınan Emeğimiz, Biz Doğru Yoldayız

Somaspor’un oynadığı maçlar ideal 11’ini bulduğu günden beri takım oyunu ve çizdiği istikrarlı yükselişi adım adım yenilmez takım olarak kiminle oynarsa oynasın kendini hissettiriyor..

Maçı izlemek değişik bir maç canlı yayın anlayışı var lider takım maçları değil de herkesin belirli bir kotası olup öyle veriyorlar anlaşılan lider olduğunda her maçı takip etmek istiyor insan bir futbol sever olarak..

Bugün belki berabere kalması önümüzdeki fikstüre bakarsak gayet mantıklı yalnız sadece 3.1 e getirdikten sonra 3.3 e gelmesinin irdelenmesi gerekir ama sonuçta zor maç çünkü Çarşamba play off kovalayan iyi bir takım zor olması böyle sonuç çıkması normal önemli olan yenilmemek..

Takım olarak istikrarlı çizgi de gitmek takım oyununda olmazsa olmaz ideal 11’i bulup bunu sürdürmek kolay bir şey değil. Bugün süper lig takımları bu konuda sıkıntılı görüyoruz onun için Somaspor bu konuda çok iyi durumda zaten bugün bu yüzden lider düşünün takım bir kez yenilmiş bu çok önemli bir durum..

Yenilmiyoruz kısacası..

Maçı izleyemediğimiz için o konuda yorum yapamıyoruz ama sonuç ne olursa olsun kolay kopmayan kolay teslim olmayan bir Somaspor olduğu bir gerçek. İlk beş ki takımlar zor rakipler hele deplasman olunca 1 puan hesabıma yapılmıştır oda gerçekleşti belki 3.1 öne geçince rakip oyundan kopmamasının nedenlerinde teknik kadro belirleyip oyunu bu kısmında neler yapılabilir-i çalışarak düzeltmek yoluna gidilir..



Ama şuna da bakmak lazım ilk yarıyı 1.0 yenik kapatıp soyunma odasına gittik dönüşte ikinci yarı iyi bir refleks gösterip hemen golleri bulup öne geçmek gücümüzü gösteren aynı şekilde soyunma odasında ki bütünlük anlamında takımın ve teknik kadronun oyunu okuyuşu olup dokunuşlar yapıp geri dönmemiz budur. lider takım refleksi budur. Şampiyon olmak isteyen takım görüntüsü..

Maçın sonucu elbet böyle olmasaydı denilebilir ama şöyle de bakabiliriz yenilebilirdik te işte ince çizgi burada puan almak hele rakip olarak gördüğümüz bir takım olunca 1 puan da yerinde diyebiliriz ve bir hafta daha geçti diyerek şampiyonluk hedefinin kısaldığını düşününce önümüzdeki haftalara bakarak sanki fikstür avantajının bizden yana olması gibi bir durum söz konusu o zaman her hafta galip gelemeyiz deyip sonunun iyi olmasını hesap ederek iyi strateji izlediğimiz kanısındayım.. Sağlıklı günler.. Doğan Gülşen

Bağlantılı Haberler;

Çarşambaspor 3-3 Somaspor
Çarşambaspor Hazırlıkları Tamamlandı
Çarşambaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Somaspor da Çarşambaspor Mesaisi Başladı
Somaspor 3-0 Çarşambaspor
Somaspor’da Hedef 3 Puan
Çarşambaspor Maçımıza Kütahyalı Hakem
Çarşambaspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN