C ve D-Grubunda Favoriler Kaybetmedi!

C ve D-Grubunda Favoriler Kaybetmedi!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 28.maç Y.Anadolu-Eli 2, 29.maç Nakliyeciler-Hastane arasında oynandı. C ve D-grubunu ilgilendiren maçlarda favoriler kaybetmedi.

Teiaş Eğitim Sahasının ev sahipliği yaptığı ve toplam 10 golün atıldığı karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar Yeni Anadolu Madencilik ve Nakliyeciler oldu.

YENİ ANADOLU 7-0 ELİ 2

İlk karşılaşma D-grubunda ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Yeni Anadolu Maden ile ilk maçından mağlup ayrılan Eli-2 takımları arasında oynandı.

Turnuvaya fırtına gibi başlangıç yapan ve oynadığı iki karşılaşmadan 10-1 ve 3-1’lik skorlarla galibiyetle ayrılan Yeni Anadolu, üçüncü maçında karşılaştığı Eli-2 takımını 7-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi.

Faik Ay yönetimindeki Yeni Anadolu, Manisa İl Hakemlerimizden Tuna Taşyüz’ün yönettiği karşılaşmanın ilk otuz beş dakikalık bölümünde 30.dakikada Kubilay Karpuz, 33 ve 35.dakikalarda Süleyman Aktuğ’un golleriyle devreye 3-0 önde girdi.

İkinci yarı özelinde de topa daha çok sahip olan, skor üretme ve maçı kazanma adına istekli ve ofansif futbol kurgularını sahaya daha çok yansıtan Yeni Anadolu Maden, 48′ İsmail Şarlayan, 58′ Mustafa Dağdelen ve 70.dakikada Kubilay Karpuz’un golleriyle karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı.

Süleyman Aktuğ (Yeni Anadolu Madencilik)

Maçın oyuncusu Süleyman Aktuğ

Yeni Anadolu Madenciliğin süper forveti Süleyman Aktuğ attığı 3 golle takımının farklı galip gelmesinde rol oynarken maçın da yıldızı oldu. Maç sonu duygularını dile getiren Süleyman Aktuğ, Eli 2 karşısında sahada her şeyi doğru yaparak galip gelmenin keyfini yaşadıklarını kaydetti.

Faik Ay (Yeni Anadolu Teknik Sorumlusu)

Faik Ay: ”Galibiyeti ve liderliği hak ettik”

Grup maçlarında üçte üç yapan ve karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan Yeni Anadolu Madencilik’te Antrenör Faik Ay, Eli-2 karşısında takım olarak ortaya koydukları futbolun akabinde, galibiyeti ve liderliği hak ettiklerini belirterek, “Takım olarak Eli-2 karşısında ortaya koymuş olduğumuz futbolun karşılığını sahadan farklı galip gelerek elde ettik. Almış olduğumuz galibiyet sonrası üçüncü maçlar sonunda hedefimiz olan grup liderliğini sürdürdük. Şimdi sırada 24.05.2024 Cuma günü grubumuzun güçlü takımlarından İmbat Madencilik ile oynayacağımız zorlu 70 dakika var. Tıpkı ilk üç maçta olduğu gibi İmbat maçında da başarılı sonuçlar alarak, eleme grubuna lider gitmek istiyoruz.”dedi.

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Yeni Anadolu Maden
Yeni And 10-1 Tcdd
Yeni And 3-1 Hidrogen
Yeni And 7-0 Eli 2
24.05.2024 Cuma 17:00 Yeni And-İmbat

ELİ-2
İmbat 9-0 Eli-2
Yeni And 7-0 Eli 2
20.05.2024 P.tesi 17:00 Eli 2-Hidrogen
25.05.2024 C.tesi 18:30 Eli 2-Tcdd


Hakem Tuna Taşyüz

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Tuna Taşyüz
YENİ ANADOLU MADEN:Mehmet-Ömür-Gürkan-Faruk-Hüseyin-Süleyman-Kubilay-Özkan İsmail
YEDEKLER:A.Atasever, Mustafa, A. Akgün, Erdinç, Emrah, Olcay, Faik
ANTRENÖR:Faik Ay

ELİ-2:Arkın-Teoman-Sinan-Uğur-Tarkan-Erhan-R.Mastan-Metin-Özgür
YEDEKLER:Murat, Azmi, Bülent, Halim, İsmail, R.Akdağ
ANTRENÖR:Ramazan Akdağ
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.33′ dk.35′ dk.50 Süleyman Aktuğ, dk.30′ 70 Kubilay Karpuz, dk.48 İsmail Şarlayan, dk.58 Mustafa Dağdelen(Yeni Anadolu)

NAKLİYECİLER 2-1 DEVLET HASTANESİ

Günün son maçı C-grubunda 4’er puana sahip iki takım Nakliyeciler ve Devlet Hastanesi arasında oynandı.

Devlet Hastanesi karşısında, iki gün önce Eli-1 ile oynanan zorlu maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen 4-4’lük skorla ayrılmanın pozitif psikoloji içinde maça, kazanmaya istekli taraf olarak başlayan Nakliyeciler, dakikalar henüz 1’i gösterirken aradıkları ve arzuladıkları golü İsrafil Demir’in uzak mesafeden attığı harika golle buldular.

Devlet Hastanesi 4 dakika sonra reaksiyon gösterdi.
Maçın başında yedikleri şok golle maça 1-0 geride başlayan Devlet Hastanesi, 5.dakikada Birol Alınaçık’ın kullandığı kornerde Sefa’nın tokatladığı topun gelişine sert vuran Mahsuni Aydın ile durumu 1-1 yaptı.

Nakliyeciler, yediği beraberlik golünden sonra Devlet Hastanesi kalecisi Kamil’i ve direkleri geçemeyince devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda ”hayat öpücüğü” Dinçer Çakır’dan geldi. 50.dakikada Mustafa Avusturya-Dinçer Çakır odaklı gelişen atakta grupta altı golü bulunan Dinçer Çakır yedinci golünü Devlet Hastanesi filelerine gönderdi:2-1

Kalan dakikalarda iki takımın gol çabası sonuç vermeyince karşılaşma 2-1 Nakliyecilerin üstünlüğü ile sona erdi.

Dinçer Çakır (Nakliyeciler)

Dinçer Çakır: ”Gol krallığı yarışında bende varım”

Nakliyecilerin attığı 17 gole 7 golle katkı sağlayan Dinçer Çakır, ”gol krallığı yarışında bende varım” dedi. Devlet Hastanesi karşısında 40.dakikada attığı galibiyet golüyle alınan üç puanda büyük pay sahibi olan Çakır zorlu karşılaşmayı, ”Golü erken bulmamıza rağmen, kapanmaya devam eden rakibimizi açmayı uzak mesafeden şutlarla denediğimiz ilk yarı sonunda talihsiz bir golü de kalemizde görünce ilk yarıyı berabere bitirmiş olduk.

İkinci yarı taktiksel anlamda değişikliklerle, kanatlardan içeriyi zorlayarak yüklendiğimiz oyunun neticesinde yine böyle bir varyasyonu golle sonuçlandırıp skor üstünlüğü elimize aldık. Skoru koruma iç güdüsüyle son dakikalarda geriye yaslandığımız için net olmasa da rakibe pozisyonlar verdik.
Nihayetinde ihtiyacımız olan 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Tüm takım arkadaşlarım elinden geleni sonuna kadar yaptılar. Kaliteli bir takımız, bu kaliteyi oyuna yansıttığımızda güzel işler yapıyoruz. Artık Liderlik için önümüzdeki maça odaklandık” diye değerlendirdi.

Melih Yavaş (Devlet Hastanesi teknik Sorumlusu)

Melih Yavaş: ”Sakat oyuncularımızın yokluklarını büyük ölçüde hissettik”

Devlet Hastanesi Teknik Sorumlusu Melih Yavaş, Nakliyeciler ile oynanan karşılaşmada sakat oyuncuların yokluklarını büyük ölçüde hissettiklerini belirterek “Devlet Hastanesi olarak 3.4 tane takımda yerini alamayan sakatlarımıza rağmen iyi oynadık iyi mücadele ettik. Nakliyecileri galibiyetlerinden dolayı kutluyorum. Oyuncularımızda iyi mücadele ettikleri için onları da tebrik ediyorum. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan Hastane müdürümüz Gökhan beye teşekkürlerimi iletiyorum. Burada emekleri geçen herkesi saygıyla selamlıyorum.’’dedi.

İki takımın oynadığı, kalan maçları ve puan durumu

Nakliyeciler
Nakliye 10-0 Nitromak
Nakliyeciler 4-4 ELİ-1
Nakliyeciler 2-1 Devlet Hastanesi
26.05.2024 Pazar 17:00 Nakliyeciler-Sağlık Spor

Devlet Hastanesi
Sağlık 0-3 Devlet Hast.
Nitromak 3-3 Devlet Hast
Nakliyeciler 2-1 Devlet Hastanesi
21.05.2024 Salı 18:30 Devlet Hastanesi-Eli 1

Hakem Sertaç Erşahin

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM:Sertaç Erşahin
NALİYECİLER:Sefa-Fatih-Raşit-Dinçer-Tayfur-İsrafil-Mustafa-Tamer-Kemalettin
YEDEKLER: İsmail, Tuncay, Özenç, Kenan
ANTRENÖR: Mustafa Avusturya

DEVLET HASTANESİ:Kamil-Mahsuni-Kerim-Emrah-Harun-Birol-Erdoğan-Fırat-Sait
YEDEKLER: Nurullah, Tamer, Adem, Sercan, Ayhan, Gökhan, Emin, Ahmet
ANTRENÖR:Melih Yavaş
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.1 İsrafil Demir, dk.40 Dinçer Çakır (Nakliyeciler),dk.5 Mahsuni Aydın (Devlet Hastanesi)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

PERŞEMBE MAÇ PROGRAMI:

📆 16.05.2024 Perşembe
⌚ 17:00 Nitromak-Sağlık Spor
⌚ 18:30 Milli Eğitim-Müftülük

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN