Burhaniye Bld.Spor Maçını Sedef Kıranoğlu Yönetecek.

Burhaniye Bld.Spor Maçını Sedef Kıranoğlu Yönetecek.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı.

HABER:SOMADASPOR.COM

11 Kasım Pazar günü Somaspor’un kendi seyircisi önünde Burhaniye Belediyespor ile oynayacağı müsabakayı bayan hakem Sedef Kıranoğlu yönetecek. Nazif Alan ve Fırat Olgun‘un yardımcı hakem olarak görev yapacağı karşılaşmanın 4. hakemi ise Turan Çakıl.

Karşılaşmayı yönetecek Antalya Bölgesinden orta hakem Sedef Kıranoğlu, geçen sezon 4 Şubat 2018 tarihinde evimizde 2-1 mağlup olduğumuz Yunus Emre Belediyespor maçında 4.hakem olarak görev almıştı.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN