Burhaniye Belediyespor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Burhaniye Belediyespor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

20.hafta sonunda topladığı 45 puanla en yakın rabinin 5 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Somaspor, 21.hafta maçında 9 puanla en alt sırada yer alan Burhaniye Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

SOMADASPOR

Bir tarafta şampiyonluğa oynayan Somaspor, diğer tarafta düşmeme mücadelesi veren Burhaniye Belediyespor maçını  İzmir bölgesi hakemlerinden Anıl Şen yönetecek. Şen’in yardımcılıklarını ise; İsmail Çetin ve Sami Menteş yapacak. 4.Hakem olarak Fatih Sayar görev alacak.

Karşılaşmanın orta hakemi Anıl Şen, 2017-18 Bölgesel Lig 9.Grup 22.hafta deplasmanda Alaşehir Belediyespor’u Murat Özcan’ın golüyle 1-0 yendiğimiz maçta orta hakem olarak görev almıştı. Anıl Şen o maçta tam 15 sarı ikide kırmızı kartına başvurmuştu.

10 Mart Pazar günü Burhaniye 8 Eylül Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 14:00

21.HAFTA MAÇLARI
Urganlıspor – Gülbahçespor
Burhaniye Belediyespor – Somaspor
Yıldırım Belediyespor – Ayvalıkgücü Belediyespor
Çiğli Belediyespor – Orhangazi Belediyespor
Salihli Belediyespor – İzmirspor




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN