Burhanettin Basatemür’ün Yüzü Gülüyor

Burhanettin Basatemür’ün Yüzü Gülüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Somaspor Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, dün Uşakspor ’la oynanan ve 4-2 kazanılan hazırlık maçı ile ilgili konuştu.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, hem son hazırlık maçını hem de takımın son durumunu değerlendirdi. Hazırlıklarına Soma TFF Tesislerinde oldukça verimli ortamda devam ettiklerini dile getiren 48 yaşındaki başarılı teknik adam, Uşakspor’la oynanan maçla ilgili konuştu.

“Genel olarak oyuncularımızın karakterinden, duruşundan, oyunlarından ve mücadelelerinden memnunuz.”

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, “10.hazırlık maçımızı Uşakspor ile dün oynadık. Genel olarak oyuncularımızın karakterinden, duruşundan, oyunlarından ve mücadelelerinden memnunuz. Tabi ki ufak tefek eksikliklerimiz var daha. Hazırlık maçlarını da bu yüzden oynuyoruz. Eksikliklerimizi giderdiğimiz de çok daha iyi takım olacağız..” ifadelerini kullandı.

“Sabırlı bir yılımız olacak.”

Sözlerine genç oyuncuların durumuyla devam eden Basatemür, ‘’Genç oyuncularımız alışmaya çalışıyor. Sabırlı bir yılımız olacak. Onlara, genç oyuncularımıza sabredeceğiz. Ama onlarda bunun karşılığını mutlaka vereceklerdir ilk maçtan başlamak üzere.” dedi.

‘’Takımımıza bir günlük izin verdik’’

Basatemür, ‘’Son bir hazırlık maçımız kaldı. Bugün takımımıza bir günlük izin veriyoruz. Ardından çalışmalarımıza başlayıp hafta sonu Karacabey Bld.Spor ile gece maçı oynayacağız. Çünkü ligin ikinci ve dördüncü haftasında deplasmanda gece maçları oynayacağız. O yüzden ayın 20’sinde Karacabey Bld.Spor ile deplasmanda son hazırlık maçımızı gece oynayıp lige kadar hazır hale geleceğiz.’’

Sakatlanan oyuncuların durumu

Safa Ali Memnun’un sakatlanmasıyla ilgili de detay veren tecrübeli çalıştırıcı, “Sakatlık olarak Safa Ali Memnun haricinde sakat oyuncumuz yok buda çok iyi. Tüm takım olarak hazırlanmaya devam ediyoruz. İnşallah güzel bir sezon yaşayacağız hep beraber”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN