Burhanettin Basatemür’un Sarıyerspor Maçı Açıklaması

Burhanettin Basatemür’un Sarıyerspor Maçı Açıklaması

Geçen hafta sahasında Sarıyerspor ile 1-1 berabere kalan Somaspor‘da teknik direktör Burhanettin Basatemür basın açıklaması yaptı.

Burhanettin Basatemür’un Sarıyerspor maçı sonrası yaptığı basın açıklaması şöyle:

Kazanamama serisini bitirmek için çıktığımız bir maçtı. Kazanacak kadar da oynadık ve mücadele ettik. Son vuruşlardaki eksiğimiz ve hakemin yaptığı iki büyük hata bize pahalıya maloldu. İkinci sarıdan vermedigi kırmızı kart ve çok net penaltımız. Sonuçta olmadı ama tüm oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum oyun ve mücadelelerinden dolayı.

Enes, Rıdvan,Oğuzhan, Erdem ,Hakan, Arda ve Erkan sakatlık hastalık ve ceza nedeniyle oynayamadılar.
İki haftadır hasta olan Kamil’de maçı tamamlayamadı. Ancak biz ne hakemin yanlış kararları ne de eksiklerimizi bahane etmedik ve maçı kazanmak için elimizden gelen çaba ve gayreti gösterdik.

Sarıyerin bir oyuncusuna kurduğumuz takımımız onların 8 puan önünde ve onlardan daha iyi oynadığımız bir maç sonrası yaşadıklarımız ise son derece üzücü. Tüm Türkiye de takdir görürken buradaki taraftar kardeşlerimizin yaptığı için konuşacak bir şeyim yok,canları sağolsun.

İlk yıl play off finali ikinci yıl şampiyonluk üçüncü yıl kaçan play off dördüncü yıl puan silindiği için oynayamadığımız play off bu yıl ise 25 hafta boyunca play off içinde ve sınırında geçen bir sezon…
Kulübümüzün maddi durumu belli olduğu için yönetimimizle beraber sürekli genç oyuncular izleyip bulup oynatıp satarak gelir elde ederek sürdürülebilirliği sağlamak. Kulübümüzü ülkemizin en değerli ve saygın kulübü haline getirmek..

Son dönemde yaşadığımız olumsuz bir süreçte ise takımımıza oyuncularımıza ve bize yapılan muamele.
Dedimya herkesin canı sağolsun. Eleştiri mutlaka olacaktır ve buna saygı duyuyoruz çünkü en başta bizler bu gidişata çok üzülüyoruz. Ancak rencide edici eleştiriler sadece zarar verir takımımıza çünkü genç bir takımız ve oyuncularımız bundan olumsuz etkilenebilir.Bizim tek derdimiz Somasporumuzu en iyi şekilde temsil etmek.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar
    Ercan KARAKAYA

    Futbol bir oyundur ve bizde haftasonu mümkün olduğunca stada gelip bu takım oyununu seyrederiz (her taraftarın yaptığı gibi)
    Tabiki gönlümüz hep kazanmanızdan yana
    Maçın heyecanıyla bazen oyunculara ister istemez sitemde bulunduğumuz olmuştur (yani reaksiyon diyelim)
    Siz 7/24 oyuncularla berabersiniz kazanmayı elbette bizden fazla istersiniz çünkü ortada bir emek var bir alın teri var bunu görmemek ahmaklıktır.
    Bazen maçlarda torunu yaşındaki gençlere küfür eden amcalar görüyorum çok gereksiz buluyorum.
    Tabi bu genelde rakip tarafa yapılan eylemler.
    Somaspor bugün ikinci ligde oynuyorsa bu önce Allah’ın sonra sizin sayenizde kimse kusura bakmasın.
    Yolunuz açık olsun Rabbim muvaffak etsin başarılar diliyorum inşallah.
    Sağlık sıhhat ve afiyetler.(canınız sağolsun)

    • Avatar
      Mehmet sena

      Hakikatleri güzel bir şekilde dile getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Burhanettin hoca hakkı ödenmez.

YORUM YAZIN