Burhanettin Basatemür, Üst Düzeyde Oynadık

Burhanettin Basatemür, Üst Düzeyde Oynadık

Isparta 32 Spor’u 2-0 yenen Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, hem oyun hem de mücadele açısından üst düzeyde oynadıklarını ve net skorla galip gelmeyi bildiklerini söyledi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup 13.haftasında ağırladığı Isparta 32 Spor‘u Yusuf Türk ve Kadir Karış‘ın golleriyle 2-0 mağlup eden Somaspor‘un teknik direktörü Burhanettin Basatemür karşılaşmanın ardından bloğumuza açıklamalarda bulundu.

Basatemür, ” Oyuna golle başlayıp golle bitirdiğimiz bir maç oldu bizim için. Hem oyun hem de mücadele açısından üst düzeydeydik. İlkyarı 5 tane net pozisyonumuz vardı ve sadece birini gol yapabildik. İkinci yarıda yine pozisyonlarımız vardı. Rakibe verdiğimiz sadece iki pozisyon vardı ve neredeyse biri gol olacaktı. Kalecimizin çıkardığı top önemliydi. Bu kadar iyi oynayıp bu kadar pozisyon bulduğumuz bir maçta bile risk her zaman var maalesef. Bunu geçen iki maçta yaşamıştık. O yüzden yakaladığımız pozisyonları değerlendirme oranımızı yukarı çekmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

BURHANETTİN BASATEMÜR

Takımın genelde oynadığı futboldan bahseden başarılı teknik adam

‘’Grubun en iyi futbol oynayan takımlarından biriyiz. Doğruları çoğaltıp az hata yaptığımızda ise kazanıyoruz. Her maçımız çok tempolu ve keyif veriyor. Bunu daha yukarı çekme adına çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Tribüne gelerek bizleri destekleyen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu.



ERDEM AYGÜL OĞUZHAN YILDIRIM

 

Oğuzhan sahada, Erdem cezalı duruma düştü!

Öte yandan Isparta 32 Spor maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunan Erdem Aygül maçın 66.dakikasında gördüğü sarı kartla hafta sonu Arnavutköy Bld.Spor ile deplasmanda oynanacak 14.hafta maçında cezalı duruma düştü. Cezası biten takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım ise hafta sonu takımla birlikte sahada olacak.

Arnavutköy Bld.Spor hazırlıkları Salı günü

Siyah-beyazlılar, Isparta 32 Spor maçından sonra verilen iki günlük iznin ardından hafta sonu oynayacağı Arnavutköy Belediyespor maçının hazırlıklarına Salı günü  başlayacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN