Burhanettin Basatemür: Önemli Bir Galibiyet Aldık

Burhanettin Basatemür: Önemli Bir Galibiyet Aldık

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Ispartaspor’a karşı alınan 2-1’lik galibiyeti, “Maç boyunca kontrolün bizde olduğu önemli bir galibiyet aldık”

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, TFF 2.Lig Kırmızı Grup ilk hafta maçında deplasmanda Isparta 32 Spor’a karşı alınan 2-1’lik galibiyeti, “Dün maç boyunca kontrolün bizde olduğu önemli bir galibiyet aldık.” diye değerlendirdi.

Teknik direktör Burhanettin Basatemür, maçın ardından bloğumuza şu değerlendirmelerde bulundu:

‘’Oyuna iyi başladık ve ilk yarı boyunca hem hücumda hem de savunmada iyiydik. İki gol attık ancak 3-4 de yapabilirdik. Birçok oyuncumuz ilk defa bu lige geldi ve belki de ilk defa gece maçı oynadılar, buna rağmen iyi mücadele ve oyun için tebrik ediyorum hepsini.”

”İkinci yarı ise rakip topa daha çok sahip oldu bu süreçte kontrollü bir oyunumuz vardı. Fark bire düşmesine rağmen telaş yapmadık ve maçı bu şekilde bitirdik. İlk maçlar her zaman zordur bu da böyle oldu. Deplasmanda olmamıza rağmen kazanarak başlamamız çok değerliydi. Ancak sadede bir maç kazandık ve uzun ve zor bir lig bizi bekliyor. Isparta’ya gelen taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Talihsiz bir olay yaşadılar ve bundan dolayı geçmiş olsun hepsine. İnşallah bir daha böyle bir olay başımıza gelmez.’’dedi.

Bağlantılı Haberler

Isparta 32 Spor 1-2 Somaspor
98 Gün Sonra O Gün Nihayet Geldi Çattı!
Basatemür’un, Isparta Maçı Öncesi Açıklaması
Somaspor 2-0 Isparta 32 Spor
Isparta Maçı Öncesi 3 Eksik
Isparta Maçımızın Hakemleri Açıklandı
Isparta 32 Spor 3-1 Somaspor
Somaspor-Ispartaspor Maç Fotoları
Teknik Direktör Basatemür, Isparta Maçını Değerlendirdi
Isparta 32 Spor Kalecisi Gökhan Köstereli Korkuttu!
Somaspor’dan İnanılmaz Bir İkinci Yarı
Yeni Yıl Hediyesi: Somaspor 3-0 Isparta 32 Spor (VİDEO)
Mustafa Aydın, Liderliğimizi Isparta Maçıyla Taçlandıracağız
Isparta 32 Spor Maçı Öncesi Son Durum (VİDEO)
Somaspor-Isparta 32 Spor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN