Burhanettin Basatemür Nevşehir Bld.Spor Maçını Değerlendirdi

Burhanettin Basatemür Nevşehir Bld.Spor Maçını Değerlendirdi

TFF 3.Lig 3.Grup 16.haftasında deplasmanda Nevşehir Bld.Spor’a tek golle mağlup olan Somaspor, uzun bir aradan sonra Play-Off’un dışında kaldı.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Nevşehir Belediyespor karşısında alınan 1-0’lık yenilginin ardından yaptığı açıklamada talihsiz bir golle sahadan mağlup ayrıldıklarını ifade ederek, “Gerçekten talihsiz bir gol oldu. Ancak bugün ortada ve hücum tarafında istediğimiz seviyede değildik.”dedi.



Basatemür, ”Bunun tabii ki sebepleri olabilir ancak bu konuşulacak bir zaman değil. Sahanın zemini ve hava şartları gerçekten zordu ancak bu her iki takım için de geçerliydi. O yüzden maçta çok az gol pozisyonu oldu. İlk yarıyı 5 takım arasında bitirmemiz gerekiyor o yüzden önümüzdeki hafta oynayacağımız Modafenspor maçı bizim için çok önemli bir hale geldi. Şimdi tek düşüncemiz o maç olacak.”dedi.
ONUR ULAŞ,ALİ AKKUŞ,SOMASPOR

Ali Akkuş Sahada, Onur Ulaş Cezalı

Karacabey Belediyespor maçında çift sarıdan kırmızı kart gören ve tek maç ceza alan Ali Akkuş Modafen maçında sahada olurken, Nevşehir Belediyespor maçında kırmızı kart gören Onur Ulaş forma giyemeyecek.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN