Burhanettin Basatemür Maçla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Burhanettin Basatemür Maçla İlgili Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Beyaz Grup’un 25.haftasında sahasında Ankaraspor’u konuk edecek olan Somasporda teknik direktör Burhanettin Basatemür maç öncesi açıklamalarda bulundu.

2.Lig Beyaz Grupta zorlu rakipler arasında var olma mücadelesi veren Somaspor, ligin 25. hafta maçında evinde Başkent temsilcilerinden Ankaraspor ile karşılaşacak.

Zorlu karşılaşma öncesi siyah-beyazlı ekibimizin teknik direktörü Burhanettin Basatemür, maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Burhanettin Basatemür, Ankaraspor maçı öncesi açıklamalarında şunları söyledi:

”Hazırlık dönemini bitirdik, maç haftasına girdik. Fazla sayıda hazırlık maçı oynadık. Bunun nedeni deprem dolayısıyla uzun süre ara vermiştik antrenmanlara. Yeniden eski oyun ritmimize bulmak ve aldığımız genç oyuncuların maç performanslarını arttırmak için fazlaca sayıda maç bağladık. Beş tane hazırlık maçı oynadık. Adı üstünde hazırlık maçı olduğu için skorlara takılmadan oyun ritmimize bulmak hedefimizdi. Nitekim de öyle oldu. Son maçlara doğru iyiye giden bir performansımız oldu. Önemli olan lige en iyi şekilde başlamaktı.”

”Bugün itibari ile maç haftasına girdik. Lige Ankaraspor ile kendi sahamızda başlayacağız tekrar. Amacımız içeride oynadığımız için doğrusu iç-dış saha fark etmiyor hatta dışarıda daha iyi bir performansımız var. Ama artık içeride de iyi bir performansa ulaşmak için Ankaraspor maçını kazanmak istiyoruz. Hayatta hiç kolay bir iş yok. Bu maçta kolay olmayacak. Yeni antrenör değişikliğine gittiler. Kadro yapıları da kaliteli oyunculardan kurulu. Mutlaka bunların olumlu yansıması olacaktır. Biz bütün bunların bilincindeyiz. İç sahada oynadığımız için yine yüksek tempoda yine baskı yapan, hücum yapmaya çalışan oyun anlamında keyif veren bir halde devam etmek istiyoruz.”



”İçeride ve dışarıda kaybettiğimiz, berabere kaldığımız maçlarda bile oyunumuz ve mücadelemiz hep beğenildi. Biz oyunu doğru oynamaya ve doğru yapmaya çalışıyoruz. Gelen seyirciye, gelen taraftara da saygının gereğidir aslında onlarında keyif alarak dönmelerini sağlıyoruz.”

”Yeni gelen oyuncularımızın adaptasyonu da fena değil, iyi gidiyor. Fiziksel olarak, oyun anlayışı olarak bizim takıma alışma dönemini geride bırakmak üzereler. Bu açıdan da bizim için çok faydalı oldu. Şuan artık lige hazırız. İnşallah iç sahada oynayacağımız Ankaraspor maçını kazanarak başlamak istiyoruz. Tabii ki hedefimiz play-off. Biz hep söyledik. İyi oynayalım iyi işler yapalım sonuç mutlaka gelecektir. Biz orada bu yıl yer almak istiyoruz. Bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Taraftarımızla, yönetimimizle, futbolcularımızla iyi bir birlikteliğimiz var. Bu birlikteliğimizi arttırarak devam ettirmemiz gerekiyor. İnşallah öyle olduğunda daha iyi işler, daha iyi başarılar yakalayacağımzı düşünüyorum.”

Bağlantılı Haberler:

Ankaraspor 0-3 Somaspor
Somaspor 0-1 Ankaraspor
Somaspor-Ankaraspor Maç Önü
Basatemür Ankaraspor Maçını Değindi
Ankaraspor 1-0 Somaspor
Ankaraspor Somaspor Maç Önü

Bizi Somadaspor Facebook adresimizden de takip edebilirsiniz.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN