Burhanettin Basatemür, İlkyarı Fena Değildik

Burhanettin Basatemür, İlkyarı Fena Değildik

Burhanettin Basatemür, Amed SF maçında oyuna iyi başlamalarına rağmen pas hataları ve top kayıpları etkili ataklar yapmalarına engel olduğunu belirterek” Buna rağmen ilkyarı fena değildik.”dedi.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, 1-1 sonuçlanan Amed Sportif maçının ardından bloğumuza karşılaşmayı değerlendirdi. Amed Sportif karşısında maça kazanmak için çıktıklarını belirten Basatemür:

“Oyuna çok iyi başladık ancak devamında yaptığımız pas hataları ve top kayıpları etkili ataklar yapmamıza engel oldu. Buna rağmen ilkyarı fena değildik. Penaltıda kalecimiz Tunay çok iyiydi. İkinci yarıya da iyi başladık ve golü bulduk. Devamında rakibimiz topa daha çok sahip oldu. Bu arada hızlı geçişlerle ikinci golü bulmamız gerektirdi ancak istediğimiz atakları yapamadık ve beraberlik golü geldi. Kazanabilsek yukarısı için önemli bir hamle yapmış olacaktık. Ancak maçın geneline baktığımızda beraberlik normal bir sonuç gibi duruyordu. Oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.”diye konuştu.

Burhanettin Basatemür

2.Ligin En Değerli Takımlarından Biriyiz.

Somaspor’un 2.ligin en değerli takımlarından birisi olduğuna işaret eden başarılı teknik adam, “2.ligin en değerli takımlarından biriyiz. Somamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Soğuk havaya rağmen tribünlere gelip destek veren tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Yüksek tempoda oynadığımız için haliyle yorgunluk oluşuyor. Şimdilik sakat oyuncumuz gözükmüyor. Çok iyi bir dinlenmeye ihtiyacımız var. Çarşamba günü çok zor bir deplasmanda bizi bekliyor. Esenler Erokspor bugün maç oynamadı ve dinlenik olacaklar. Yarın antrenmanlara başlıyoruz ve Salı günü de İstanbul’a hareket edeceğiz” dedi.

Bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN