Burhanettin Basatemür İlk Yarıyı Değerlendirdi

Burhanettin Basatemür İlk Yarıyı Değerlendirdi

Lig’in ilk devresini değerlendiren Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, “Özellikle İnegölspor ve Amed Sportif maçları bizi çok üzdü”dedi.

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, bloğumuza ilk yarının kısa bir değerlendirmesini yaptı.

Başarılı teknik adamın bloğumuza yaptığı kısa değerlendirmede şunlara yer verdi.

Hep söyledik biz zor olana talip olduk.

”İlkyarı genel anlamda istediğimiz şekilde geçtiğini söyleyebilirim. Geçen 5 yıla göre en genç ve yeni bir takım kurduk. Lige galibiyetlerle başlayınca özgüven açısından da iyi duruma geldik. Dönem dönem tecrübe eksikligimiz bize puanlar da kaybettirdi ancak buna rağmen vazgeçmedik ve sonucunda oyuncularımızı kazandık. Hep söyledik biz zor olana talip olduk. Daha fazla puan alabilirdik. Özellikle İnegölspor ve Amed Sportif maçları bizi çok üzdü. Dediğim gibi tecrübe eksikliği maalesef böyle sonuçlar doğurabiliyor.”

Genç oyuncular bulup oynatmak ve onları Türk futboluna kazandırmak önceliğimiz

”Bütçelerimiz belliydi ve buna göre planlama yapmamız gerekiyordu, takımımızı borçlandırmadan sürdürülebilir bir hale getirmek öncelikli hedefimizdi. Yönetimimizle beraber böyle başladık ve devam ediyoruz. Genç oyuncular bulup oynatmak ve onları Türk futboluna sunmak bu arada kazanılan para ile de takımımızı yönetmek. Bu Türkiyede çok çok az takımın cesaret edeceği bişey ve biz Somaspor olarak bunu başardık. İnşallah daha da gelişerek bu şekilde devam eder.”

Somasporumuz ülkemizin en değerli takımı

Bu yüzden Somasporumuz ülkemizin en değerli takımı olarak gösteriliyor. Ligin ikinci yarısına Cumartesi günü yapacağımız çalışma ile başlıyoruz. 2 yada 3 hazırlık maçı oynayıp Ispartaspor maçına hazır şekilde çıkmak istiyoruz.”

Oyuncularımıza teklifler var

”Birçok oyuncumuza teklifler var ancak devre arası vermek istemiyoruz. Gelişimlerini tamamlayıp sezon sonu gitmeleri hem oyuncular hemde kulübümüz için daha hayırlı olur diye düşünüyoruz. Az sayıda da olsa giden ve gelen oyuncular olacaktır. Çok transfer yapmayı düşünmüyoruz bu ara transfer döneminde. İkinci yarıya daha güçlü çıkabilmek için umarım kamp dönemimiz verimli ve güzel geçer.”dedi.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar
    Erkan Nevin Ergül

    Hocamıza katılıyorum Genç oyuncular bulup, yetiştirip türk futboluna kazandırmak önemli ama bunu taraftarida düşünerek yapmalıdır yönetim. Daha önceki dönemlerde de Yasin, Erkul, Uğur Can v.b. gibi isimleri direk rakibimize transfer ederek kasa olarak yükseldik evet ama sahada düşüşe geçtik. Biz mücadele eden rakibine teslim olmayan SOMAMIZI izlemeye devam etmek istiyoruz. Yine aynısını yaşamak istemiyoruz gerekirse sezon sonu satılsın satılacaksa.

  2. Avatar
    Kaan Bumin

    Erkan Nevin Ergül herseyden once bu transferlerden kac para girmis kac para çıkmış yönetim tarafından aciklaniyor mu? Son uc yikdir klube giren milyonlar kimlerin ceplerine giriyor hangi masada bu paraları kimler cukkaliyor bunu vatandaş olarak sorun
    SOMALİ GERCEK MADENCİ

YORUM YAZIN