Burhanettin Basatemür: Hedefimiz Turu Geçebilmek

Burhanettin Basatemür: Hedefimiz Turu Geçebilmek

Burhanettin Basatemür ” Hedefimiz turu geçebilmek”

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Eleme maçı öncesinde Ankaragücü 1.ligin en formda ve iyi takımlarından biri olduğunu söyledi.

“Böyle büyük bir camia ile oynamak bizim için önemli”

Kısıtlı imkanlara rağmen Somaspor’u bir play-off oynatan, birde şampiyon yapan başarılı teknik direktör Burhanettin Basatemür, zor bir maç oynayacaklarını vurgulayarak “Böyle büyük bir camia ile oynamak bizim için önemli. Somamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tek maç olduğu için tabi ki hedefimiz turu geçebilmek. Bunun için sahada iyi mücadele ve iyi bir oyunla yer alacağız.” ifadelerini kullandı.

ANKARAGÜCÜ-SOMASPOR CANLI YAYINA-Spor Canlı Yayın Yapacak

26 Ekim Salı günü yani yarın Ankara Eryaman Stadında oynanacak karşılaşma saat 13:00’den itibaren A-Spor’dan canlı yayınlanacak.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN