Burhanettin Basatemür Bizim Oyunumuz Bu Değil

Burhanettin Basatemür Bizim Oyunumuz Bu Değil

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Adıyaman FK ile oynanan karşılaşmada yeterli sayıda pozisyon bulmalarına rağmen gol atamadıklarını belirterek “Mağlup olduğumuz için üzgünüz” dedi.

Burhanettin Basatemür, 32 hafta sonra evlerinde mağlubiyetle tanıştıkları Adıyaman FK maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

Adıyaman FK karşısında maça kazanmak için çıktıklarını belirten Basatemür, ‘’Maçın başında yenik duruma düştük ve beraberlik için yeterli sayıda pozisyon bulmamıza rağmen gol atamadık. Bireysel bir hatadan ikinci golü yiyince işimizi daha da zorlaştırdık. Buna rağmen ikinci yarı maçı çevirebileceğimizi konuştuk ve ikinci yarıya öyle başladık.



Golü de bulduk. Ancak ikinciyi bulamamamız bize pahalıya patladı. Özcan’ın verilmeyen golü, verilmeyen penaltılar ve fauller de dengemizi bozdu. Ancak tüm bunlara rağmen günümüzde değildik. Bizim oyunumuz bu değil. Mücadelemiz de bu değil. Arada maalesef böyle maçlar oluyor. Gerekli dersleri alıp önümüzdeki Sakarya maçına hazırlanacağız. Onur un tekrar cezalı duruma düşmesi de hoş olmadı. Bir oyuncumuz da Covit. Ancak her şeye rağmen kazanmak için her şeyi yapacağız ve bu gücümüz var.”diye konuştu.

Bağlantılı Haberler

Tıpkı Adıyaman FK Maçında Olduğu Gibi
Henüz Kaybedilmiş Bir Şey Yok!
Kaldırın Kafalarınızı!
Somaspor Adıyaman FK Maç Fotoları
Somaspor Adıyaman FK Maç Önü
Adıyaman Maçımızı Berkan Çelik Yönetecek
Somaspor Adıyaman FK Maçı Tarihi Belirlendi
Adıyaman FK Maçının Hakemleri Belli Oldu
Basatemür Adıyaman Maçına Değindi
Somaspor Göz Dolduruyor
Adıyamanspor 0-2 Somaspor
Adıyaman FK Hazırlıkları Tamamlandı
Burhanettin Basatemür 3 Puan İstiyor
Yasin Abdioğlu İddialı Konuştu
Adıyaman FK Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor, Adıyaman FK Hazırlıklarına Başladı

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN