Burhanettin Basatemür Açıklama Yaptı

Burhanettin Basatemür Açıklama Yaptı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.hafta maçında konuk ettiği Sarıyerspor ile 1-1 berabere kalan Somaspor’da teknik direktör Burhanettin Basatemür ‘’Beklediğimiz kadar zor bir maç olmadı aslında. İlkyarı oyun hakimiyeti bizdeydi ancak gol bulamadık.’’dedi.

Maçın ardından bloğumuza konuşan Burhanettin Basatemür şu açıklamalarda bulundu:

”İkinci yarıya Sarıyerspor daha atak yapar ve oynar başladı. Maalesef karambol bir pozisyonda da golü buldu. Sonrasında geçen maçlardaki hızımız ve baskımız olmasa da üstün olan taraf bizdik ve sadece bir gol bulabildik. Tabi ki kazanmak istiyorduk ve öylede başladık ama olmadı.”dedi.



BURHANETTİN BASATEMÜR

2 Haftalık maç oynamama takımın ritmini bozdu.

Başarılı teknik adam, iki gün önce şurada yayınladığımız ”Sarıyerspor maç önü” yazımızda şu açıklamayı yapmıştı. ”İki haftadır maç oynamadık. Etkisini maçta göreceğiz.” demişti. İşte o iki haftalık boş geçen maç trafiğinin ardından; ”2 Haftadır maç oynamamamız ritmimizi biraz aşağı çekmişti. Buna rağmen her puan çok kıymetli artık. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Somasporumuz bu bütçelerle Türkiye’nin en başarılı takımlarından biri. Herkes takdir ediyor ve saygı duyuyor bizlere. Bizlerin tek amacı takımımızı daha iyi yerlere getirmek. Hiçbir zaman bahane üretmeden sürekli çalışmak ve gayret etmek. Allah bu çalışma ve gayretimizi bugüne kadar karşılıksız bırakmadı çok şükür. Maçta da takımımıza ve bizlere destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Soma takımımızın neler yaptığını çok iyi biliyor ve her zaman da destekliyor. İnşallah taraftarımızla yönetimimizle ve tüm Somamız ile beraber daha başarılı ve güzel günler görürüz.’’dedi.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 1-1 Sarıyerspor
Somaspor-Sarıyerspor Maç Önü
Sarıyer Maçını Ayberk Demirtaş Yönetecek
Zor Şartlarda, Zor Bir Maç Oynadık
Sarıyerspor 1-1 Somaspor
Sarıyer Deplasmanına Umutlu Gidiyoruz
Sarıyer Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN