Bugün Dost Yaralanmış Yine Gönlüm Hoş Değil. Acın Acımızdır Faruk Ural!

Bugün Dost Yaralanmış Yine Gönlüm Hoş Değil. Acın Acımızdır Faruk Ural!

İki maden ekibi, Yeni Anadolu Maden ve İmbat Maden grubun iki güçlü takımının karşılaşması merakla beklenen maçtı.

Faruk Ural

Bugün dost yaralanmış yine gönlüm hoş değil. Acın acımızdır Faruk Ural!
Yeni Anadolu takım oyuncusu Faruk Ural, geçtiğimiz Perşembe günü can paresini kaybetmesinin acısına rağmen dün takım arkadaşları yalnız bırakmadı. Acın acımızdır kardeşim!

İki takım şampiyonluk yolunda güçlerinin beklentisi oranında ölçü olacak maç olaraktan bakılacaktı..
İmbat oyun anlamında olgunluk bireysel kalite saha yayılışı olarak daha öndeydi zaten hemen 2.0 yaptı arkadan Yeni Anadolu oynamaya çalışsa da orta saha Faruk gibi mücadele yönü yüksek ön baskıda ikili mücadelelerde başarılı birinin olmayışı öne doğru oyunda yavaş olmaları ceza sahasında İsmail Şarlayan’ın tek kalması çoğalma adına İmbat defans olarak tecrübe ve güçlü oluşu Ercan gibi stoperin iyi yer tutuşu gelen atakların savuşturulması Yeni Anadolu’yu gol yollarında etkisiz gösterdi..

Yeni Anadolu-Maden İmbat Maden Enstantane

İmbat, Erdem ve Eser orta saha hem hücumsal hem defans ve üretken güçlü oyun akıcı oluşu rahat oluşları ne zaman Erdem kırmızı görüp ikinci yarı oyun orta saha Yeni Anadolu’nun topun onlarda gösterdi üretkenlik ve ön bölge çoğalma adına Kubilay ve Şarlo’nun zaman zaman ceza sahası içinde son nokta bitiricilik yetersizliği Yeni Anadolu’nun gol bulamayışının sebepleriydi.

Sonuç olarak güçlü oyuncu grubu saha diziliş oyun gücü anlamında önde olan imbat kazandı. Yeni Anadolu kadro kalite anlamında bir tık geride oluşu şampiyonluk yolunda önümüzdeki yılların kadro kalitesini daha da artırması gerekiyor kurum olarak büyüme yolunda ilerleyen Yeni Anadolu tecrübe adına iyi turnuva geçiriyor.

Turnuva çeyrek finaller sonucunda kura şanssızlığı olmazsa görünen o ki; İmbat-Ticaret Odası finaline doğru gidiyoruz ..Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)

Maçın geniş detayları için 👉 buraya 🏆 tüm turnuva haberleri için ise şuraya tıklayınız!..

somadaspor

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN