Buca Maç Sonucu ve Burhanettin Basatemür’ün Açıklamaları

Buca Maç Sonucu ve Burhanettin Basatemür’ün Açıklamaları

Somaspor, 2.devre kamp programı çerçevesinde son hazırlık maçını 2.lig beyaz grup takımı Bucaspor ile evinde oynadı.

Somaspor hazırlık maçında Bucaspor ile 2-2 berabere kaldı

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan müsabaka karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı. Somaspor’un gollerini takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım kaydetti.

Siyah-beyazlılar ilk hazırlık maçını 1.Lig ekibi Manisa FK‘ile deplasmanda oynadı ve o müsabaka da karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı.



Burhanettin Basatemür, ”Oyundan Memnunuz”

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, Niğde Anadolu FK maçı öncesi oynanan iki hazırlık maçını değerlendirdi. Basatemür yaptığı değerlendirmede:

”Kısa bir devre arası yaşadığımız bu dönemde iki hazırlık maçı oynadık. Manisa FK ve Bucaspor ile. İki maçta da oyundan memnunuz. İki maçımız da berabere bitti. Her zaman söylediğimiz gibi skorlarla takılmadan eksilerimizi ve artılarımızı gördüğümüz maçlar bunlar. Oynanan oyun ve oyuncularımızın performansı gayet iyiydi. Bir günlük aradan sonra Salı günü Niğde maçı hazırlıklarına başlayacağız. Önümüzdeki hafta aramıza katılacak yeni oyuncularımız olacak. Amacımız 2.5 yıldır olduğu gibi yine Soma’mızı en iyi şekilde temsil etmek.



Türkiye’nin bu seviyedeki en başarılı takımından biriyiz. Takımımıza çok büyük bir ilgi ve saygı var. Herkesin takdir ettiği bir takım haline geldik. Başta Sayın Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan ve Soma Belediyemiz olmak üzere., Yönetimimiz, taraftarımız, destek olan firmalarımız ve kulüp çalışanlarımızın emeği var. Bizlerde sahada kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Başarı tüm şehrimizin.Yönetimimiz saha dışındaki alanlarda, taraftarlarımız tribünde bizlerde saha içinde kalarak işimizi en iyi şekilde yapmaya devam etmeliyiz. Tıpkı bugüne kadar yaptığımız gibi. O zaman çok daha başarılı günler göreceğiz inşallah.”diye konuştu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN