Bu Tür Maçlarda Hep Zorlandık

Bu Tür Maçlarda Hep Zorlandık

Gölcükspor deplasmanından bir puanla Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, bu tür maçlarda hep zorlandık dedi.

TFF 3.Lig 3.Grup lideri Somaspor‘da Gölcükspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın ardından bloğumuza açıklamalarda bulunan teknik direktör Burhanettin Basatemür, şunları söyledi:



”Düşme hattına yakın takımlarla oynadığımız maçlar genel anlamda bizler için hep zor geçti bugüne kadar. Gölcükspor maçı ise beklentimizin altındaydı aslında, zorluk derecesi olarak. Ancak biz gol bulmada ve ön tarafta problem çözmede günümüzde değildik. Ayrıca bilindik, alışık olduğumuz tempomuz da yoktu. Bunların tabi ki sebepleri vardı. Ona rağmen direkten dönen ve girdiğimiz 3~4 pozisyon, rakibin ise maç boyu girdiği tek pozisyon vardı. Sonuçta önemli bir avantajı kaçırarak 1 puanla Somamıza dönüyoruz.’’ ifadelerine yer verdi..

Gölcükspor İle İlgili Haberler:

Gölcükspor Deplasmanında 1 Puanla Yetindik
Mustafa Aydın, 3 Puanla Somaya Döneceğimize İnancımız Tam
Lider Somaspor, Gölcükspor Hazırlıklarını Tamamladı
Gölcükspor Maçının Nabi İzci Yönetecek
Lig Lideri Somaspor, Gölcükspor Hazırlıkları Başladı
Somaspor 1-0 Gölcükspor
Somaspor’da Bir İyi, Bir Kötü Haber
Somaspor Gol Çalıştı
Gölcükspor Maç Önü
Gölcükspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu
Gölcükspor Hazırlıkları Başladı
Basatemür, Gölcükspor Maçına Değindi
2 Oyuncu Daha Cezalı Duruma Düştü
Maç Fotoları İçin Buraya Tıklayınız!
Ev Sahibi Gibi Oynayamadık!
Somaspor 1-1 Gölcükspor (Video)
Gölcükspor Maçının Hazırlıkları Sürdü
Gölcükspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor’da 3 Oyuncu Cezalı Duruma Düştü!
Somaspor’da Sakatlık Şoku!
İnanmışlar Topluluğu
Gölcükspor 0-1 Somaspor
Gölcükspor Maç Önü..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN