Bu Takımın Kaptanı Olmak Büyük Onur

Bu Takımın Kaptanı Olmak Büyük Onur

Başarılı takım kaptanı Oğuzhan Yıldırım, Somaspor’da kaptanlık pazubandını takmak onun için büyük onur olduğunu söyleyerek yeni sezon öncesinde bloğumuza konuştu.

Somaspor’da tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuzhan Yıldırım, maçların başlamasına on gün kala, oldukça yoğun kamp döneminden geçtiklerini bu zorlu çalışmaların meyvesini ise sezon içinde alacaklarını söyledi.

Takım ve taraftarının gerekli fedakarlığı gösterdiğine dikkat çeken tecrübeli futbolcu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Öncelikle 2022-2023 sezonu camiamız ve takımımız adına hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni sezon takımımız adına başarılarla dolu bir sezon olur. Bu yılda diğer senelerde olduğu gibi elbette ligi hep en üst sıralarda bitirmek ve her zaman başarılar elde etmek bizlerde bu doğrultuda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Antrenmanlarımız, hazırlık maçlarımız çok verimli geçiyor. Bakıldığı zaman çok yeni bir takım gibi duruyoruz ama kendi içimizde kısa sürede bir aile ortamı oluşturduk. Çok iyi bir arkadaşlığımız var, bu birlik beraberliğimizi sahaya yansıttığımız takdirde başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Buradan taraftarlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum başta Batmanspor Petrolspor maçı olmak üzere kendilerini tüm maçlarda stad da görmek istiyoruz. Her maç 90 dakika desteklerine ihtiyacımız var.”diye konuştu.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN