Bu Sefer Düdük Onlar İçin Çaldı.

Bu Sefer Düdük Onlar İçin Çaldı.

TFFHGD İzmir şubesi tarafından geleneksel olarak organize edilen ve bu yıl İzmir in duayenlerinden Müşfik Talaz ve birkaç ay önce aramızdan ayrılan genç kardeşimiz Özge Kanbay adına düzenlenen futbol turnuvasında mücadele eden Manisa Hakem hocalarımız, ilk maçlarını farklı kazandı.

SOMADASPOR

27 takımın mücadele ettiği turnuvada Manisa’mızın markası Yunus Yıldırım hocamız ve Çağatay Şahan hocamızında forma giydiği ”takım sorumlusu Fifa Yrd Hk. İ. Çağlar Uyarcan yöneticiliğinde “ilk maçında İzmir 12.Kural’ı Mustafa Uslu (2), Cemalettin Gündoğdular ve Sergen Öngider’in golleriyle 4-0 mağlup etti.

Manisa’lı hakem hocalarımız ikinci maçlarını Cuma günü 19.30 da yine İzmir Atatürk stadı yan saha da oynanacak.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN