Bu Sefer Deplasmanda Olmadı!

Bu Sefer Deplasmanda Olmadı!

Soma spor Bay haftasından sonra ilk maçını stoper sıkıntısı bulunduğu bir durumda Nazilli deplasmanına çıkarken, deplasman karnemizin iyi oluşu bizi biraz stoper hattı konusunda rahatlatıyordu.

Mustafa Şengül yerine sağ bek oynayan Eray oynuyordu. Eray’ın yerine de sağ bek Murat vardı yapılacak en iyi oyuncu grubu ile maça başladık.

 

Maçı her konuda istediklerimizi yaparak başladık hücumda olsun sahaya yayılış özellikle Yılmaz ile iyi işler yapıyor görüntüsü vardı sonra erken bir Kenan’ın sakatlığı acaba önde hücum hattında bir sıkıntı oluşturur mu bu sakatlık Erdem Kenan mecburi değişikliği yerinde olup Yusuf daha öne çıktı Oğuzhan Erdem orta sahada Soma sporu yönlendirenlerdi.

İki takımda oyunu kontrollü bir şekilde sürdürüp hücumda bulabilecekleri pozisyonları değerlendirme çalışıyor oluşu maçın hareketli görüntüsü deplasmanlar da iyi oluşumuz bugün yine iyi görüntümüz buradan puan alırız hesapları sahada istediklerimizi yaparak gösteriyorduk zaten Yılmaz ve Yusuf Türk le girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ilk yarının özeti bu.

İkinci yâri ilk yarı oyun bakımından en azından buradan yenilmeden çıkabilecek gibi duruşumuz ikinci yâri belki hücum yönünden bulacağımız pozisyonları gole çevirip deplasmandaki iyi görüntümüz devam eder. Ama izlerken kesintilerden gözlemci tarafından yediğimiz golü görmedik kornerden duran toptan yemişiz hataları hoca değerlendirir hafta içinde şu var uy oyunumuzu vardı bugün in bölge olarak belki Kenan sakatlığı etkilemiş olabilir bunun gibi girenler en iyi şekilde verilen görevleri yerine getirmiştirler onun için bu yenilgiyi beklenmedik sakatlıkların oluşu stoper bölgesi etkilemiştir her ne kadar yerine oynayan arkadaşlar iyi oynasa da sıkıntılı oluş bu süreci getirdi.

İkinci yarı hamleler yapılsa da Yusuf Tursun yerine Mücahit golden sonra Can, Yılmaz’ın yerine girse de hücumda önde oynayıp çoğalıp gol yollarında istediklerimizi yapamadık ve buradan bugün 2.0 yenik ayrıldık önümüzdeki hafta içerde ki Bursa maçı güzel oyunla telafi maçı olarak bakıp bir an önce daha iyi duruma gelip galibiyetlere başlamalıyız. Doğan Gülşen Tüm yazılarına göz at



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN