Bu Oyun Anlayışı İle Çok Zor

Bu Oyun Anlayışı İle Çok Zor

Geçen hafta farklı galibiyetle bu haftaki maça moralli çıkarak üst üste galibiyetler hesaplıyorduk ama bu oyun anlayışı ile üst üstte galibiyet almak zor.

İçeride oynadığımız maçların defansif ağırlıklı çıkmak hocanın oyun anlayışında çağdaş futbolun günümüzün özellikle galibiyet alabilmek için oyunun orta sahalarında ofansif özellikli olmasının olmazsa olmazı bugün bakıyoruz 4.2.3.1 çıktık iki defansif orta saha ile kontrolü oyun ama hücum yönünden beklenilenin altında kalmak özellikle içerideki maçta istenilen bir durum değil.

DOĞAN GÜLŞEN SOMADASPORA YAZDI

Erdem ile Oğuzhan’dan neyi bekledik? Bugün önlerindeki Kenan nasıl forvet arkası oynayacak hücumsal yönden hiç katkısı yok. Sonuçta bugün istenilen ön baskıda yoktu. Bir Yılmaz ayağına kaldık gibi bir durum oluştu oda o kadar etkili olamadı..

Havanın sıcaklığı da ayrı konu federasyon hiç mi hava durumuna bakmıyor biz tribünde piştik futbolcular ne yapsın yine de mücadele etmeye çalıştılar..

Tamam oyun özelinde topun bizde kalıp oyunun olgunlaşması adına yapılacaklar rakibin hatası bulmak bu oyun anlayışının beklentisi olabilir bu yönden defansif kalıp rakibin pozisyon bulamayacak doğru gibi görünsen de futbolun her zaman topu oynayanların kazanmadı durumların olması bugün yaşananların aynası oyun gücünü göstereceksin çoğalacaksın ne zaman çoğaldık gol yiyince neden bekliyoruz bilinmeyen bir konu ön bölge forvet konusu tartışır bur durum Can ya da Yusuf içerde beraber oynayabilirler.



Nedir durum bu takım futbolcuların alt liglerden gelmesi böyle seviye oyun anlayışının yeterli görünmeyişi bunun zaman olgunluk gereken işler olduğu aşikâr istikrar hafta hafta değişim göstermesi bunun içerde ki maçlara denk gelmesi teknik kadronun üzerinde durum bulacağı bir konu gibi duruyor ama şu var içerde oynadığımız maçların daha hücum anlamında çoğalan baskılı hızlı çabuk oyun anlayışı ile oynayabilen Soma sporu görmek istiyoruz..Sevgilerle Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN