Bu Karaelmasspor İzlenir!

Bu Karaelmasspor İzlenir!

Yeni sezon hazırlıklarının startını 15 gün önce veren Karaelmasspor, ilk hazırlık maçında karşılaştığı Karabulutspor’u 4-0 mağlup etti.

Manisa Süper Amatör Lig ekibimiz 301 Soma Karaelmasspor, Manisa 1.Amatör Lig ekiplerinden Karabulutspor ile karşılaştı. Soma Linyit Stadı’nda oynanan mücadelede Karaelmasspor’un gollerini 13 ve 23. dakikalarda Devran Gezgin, 47.dakikada Ahmet Cura ve 60.dakikada Yusuf Varol kaydetti.

Eser Kasal kaleciyi geçti, direkleri geçemedi!

Maçın birinci dakikasında bir topu direkten dönen Eser Kasal, 65.dakikada kullandığı penaltıyı direğe nişanladı.

Bu Elmas İzlenir!

Karaelmasspor, tamamen formatlanmış oyuncu kadrosuyla oynadığı ilk hazırlık maçında verdiği olumlu futboluyla bizlere ”Bu Elmas izlenir” sinyalini verdi.

Teknik Sorumlu Yusuf İpek idaresindeki sarı-siyahlılar, sezona 15 gün önce başlamalarına rağmen ilk hazırlık maçlarında istekli, arzulu ve coşkulu oyunları gelecek için umut verdi. Sıcak havaya rağmen takım olarak maçın başından sonuna kadar hücum futboluna prim tanıyan, golleri kovalayan ve maçı da dört golle süsleyen Elmas ligin favori takımlarından biri olmaya aday.

Sarı-siyahlılarda dikkatlerden kaçmayan ayrıntı; sahadaki oyuncular enerjilerinin rakip veya hakeme konuşarak değilde, tamamen yaptıkları işe odaklı olması dikkatlerden kaçmadı.

Eser ve Barış

İlk defa seyrettiğim Karaelmasspor takımı çok hoşuma gitti. İlk onbirde başlayan, sonradan oyuna giren tüm oyuncular pozitif futbollarıyla bizlere ümit verdi. Yalnız iki oyuncu için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Eser Kasal ve Barış Şen

Eser Kasal ilerlemiş yaşına rağmen sihirli sol ayağıyla takıma ayrı bir hava getirmiş. Oynuyor, oynatıyor tam bir takım oyuncusu.. Barış Şen ben inanıyorum ki bu sezon bu adam adından sıkça bizlere bahsettirecek. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, oyun bilgisi devamlılığı vs. vs..

Yönetim açıklama

Karabulutspor maçının ardından Karaelmasspor Basın Sözcüsü Batı Canbaz, Sportif Direktör Caner Şen ve Kulüp Başkanı Yılmaz Analı bloğumuza açıklamalarda:

Basın Sözcüsü Batıhan Canbaz

”Sezonun ilk hazırlık maçını bu gün tamamladık ve sahamızda Karabulut spor’u ağırladık. Gectigimiz sezon güzel bir başarı elde ettik ve bunu sürekli hale getirmek istiyoruz. Bu bağlamda iyi bir takım kurduk tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç yeteneklerimizle bu sezon seyir zevki yüksek bir takım izleyeceğimiz den kuşkumuz yok. Yine üst sıralara oynayan, mücadele ruhu yüksek, savaşçı bir Karaelmasspor izleyeceksiniz. Bu sezonun takımımıza ve tüm rakiplerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Sportif Direktör Caner Şen

”Geçtiğimiz sezon şampiyonluktan sonra hiç durmadan yeni sezon hazırlıklarına başladık. Gerek yaptığımız transferler olsun gerek teknik ekip çalışmaları olsun hep bir uğraş içerisinde bulunduk ve hep kulübümüzü bir adım ileriye nasıl götürürüzün hesaplarını yaptık. Bu gün oynadığımız ilk hazırlık maçı da bunları görmemiz için bir fırsattı. Takımımızız kalitesi ortada, bu gün Karabulutspor karşısında yapabileceklerimizi, eksiklerimizi gördük. Karaelmasımızı daha iyi yerlere getirebilmek adına her gün daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Yeni sezonumuz tüm takımlara hayırlı olsun.”

Kulüp Başkanı Yılmaz Analı

Bu gün oynadığımız hazırlık maçında Karabulut spor’u sahamızda konuk ettik. Öncelikle Karabulutspor futbolcularının ve teknik heyetin ayağına sağlık. Bu maçta bize seyir zevki yüksek bir futbol izlettiren tüm futbolcularıma, teknik heyetimize ise teşekkür etmek istiyorum. Güçlü bir takım olduğumuzu oynadığımız oyun ile bu gün gösterdik. Bu takım çok daha iyi olacak bundan eminim.Tamamı Soma’lı çocuklardan kurduğumuz takımımız bu sene yine kendinden bahsettirecek ve üst sıraları zorlayacağı konusunda güvenim tam. Her takım gibi bizde bu konuda büyük emekler veriyoruz.

Aylardır bir koşuşturma içerisinde nasıl daha iyisini yaparızı sorgulayıp, onu uygulamak için uğraşıyoruz. Bu takımda emeği geçen tüm teknik heyetimizi tüm yönetimimizi kutluyorum. Kaliteli bir takım kurma hedefimizi gerçekleştirimiz için mutluyum. Senenin sonunda hedeflerimize ulaşarak tüm Soma halkını da mutlu etmeyi kendimize görev edindik. Allah’ın izniyle bunu da başaracağız.Yeni sezonun hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”ifadelerine yer verdiler..

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere haberin en alt 👇kısmından bakabilirsiniz!

👉Tüm Karaelmasspor haberleri için buraya tıklayınız!

somadaspor

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN