Bora Masterler Isınma Turlarını Tamamladı:4-2

Bora Masterler Isınma Turlarını Tamamladı:4-2

Soma 13 Eylül Bora Masterler, Ege Masterler Ligi 4.hafta maçında Saruhanlı Masterleri evinde misafir etti.

Geçen hafta deplasmanda Sarnıç Masterleri Emrah Cantürk (2), Faik Ay ve Cenk Çivi’nin golleriyle 4-3 mağlup eden Bora Masterler, aynı başarıyı evinde Saruhanlı Masterler karşısında sergileyerek karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

Alpay Başkesen, H.Ziya Kürehan ve Irmak Tüzen’ın görev aldığı karşılaşma saat 14:00’de Linyit Stadında oynandı. Şenol-Üzeyir-Mehmet-Uğur-Cenk-Abdurrahman-Emrah-Aykut-Osman-Mustafa ve Faik on biri ile sahaya çıkan Bora Masterler ilk yarıyı 8.dakikada Faik Ay, 40.dakikada Emrah Cantürk’ün golleriyle 2-1 önde tamamladı.



İkinci yarıya da etkili başlayan Bora Masterler, sahanın yıldızı takım kaptanı Osman Şahin’in golleriyle 4-1 öne geçti. Misafir ekip 74. dakikada Niyazi Demirer’le bir gol bulsa da maçın sonucu 4-2 Bora Masterler lehine sonuçlandı. Bora Masterlerde tüm ekip görevini layıkıyle yerine getirse de iki gol atan Osman Şahin ve bir gol atıp birde asist yapan Faik Ay maça damga vuran oyuncular oldu.

Bora Master 4-2 Saruhanlı Master

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Alpay Başkesen-H.Ziya Kürehan-Irmak Tüzen
BORA MASTER:Şenol-Üzeyir-Mehmet-Uğur-Cenk-Abdurrahman-Emrah-Aykut-Osman-Mustafa-Faik
YEDEKLER:Onur, Keke, Abdullah Çolak, İsmail
ANTRENÖR:Osman Şahin

SARUHANLI MASTER:Tarık-İbrahim-Levent-Mustafa-B.Bayer-Bayram-Ferdi-Niyazi-Yıldıray-Ali-M.Şenol
YEDEKLER:Ömer, H.İbrahim, Recep, Turgut
ANTRENÖR:Recep Şahin
GOLLER:dk. 56 ve 70 Osman Şahin (2), dk.8 Faik Ay, dk.40 Emrah Cantürk (Bora Master), dk.32 Mustafa Kılınç, dk. 74 Niyazi Demirer  (Saruhanlı Master)
KIRMIZI KARTLAR:Yok

 Bora Master 5.Hafta Aliağa Deplasmanında

Saruhanlı Master galibiyeti ile seriyi ikiye çıkaran ve puanını 6 yapan  Soma 13 Eylül Bora Masterler, 5.hafta İzmir deplasmanında Aliağa Gücü Masterlere misafir olacak. Bora Masterler mağlubiyeti ile 3 puanda kalan Saruhanlı Masterler beşinci hafta evinde Donanmacı Masterleri konuk edecek.

bora master kaynaşma kahvaltısı

Kaynaşma Kahvaltısı Düzenlendi

Bora Masterler, bugün Saruhanlı Masterler  takımı ile oynayacağı maç öncesi Soma’nın seçkin kafelerinden biri olan OÎS cafede kahvaltıda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kahvaltıyı organize eden Bora Masterlerin fahri başkanı Esin Ayan, yeni kurulmasına rağmen Ege Masterler Futbol Liginde başarılı olacaklarını  ifade ederek şunları söyledi: ”Bir birinden değerli oyuncuların bir araya gelmesiyle oluşturulan 13 Eylül Bora Masterler, ilerleyen zamanda istenilen ve arzu edilen seviyeye gelip başarılı sonuçlar alacaktır. Buna tüm kalbimle inanıyorum” dedi. Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

13 Eylül bora master kaynaşma kahvaltısı

SUAT GÜNDOĞAN

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapisi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN