Bora Master Zorlu Ege Üniversite Deplasmanındaydı

Bora Master Zorlu Ege Üniversite Deplasmanındaydı

Ege Masterler Ligine bu sezon katılan Soma 13 Eylül Bora Masterler takımı, sezonun ilk maçında zorlu Ege Üniversite Sağlık Masterler ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Karşılaşma 24 Ekim Pazar günü saat 14:00’de Bornova Ege Üniversitesi Çim Saha 20 Mayıs Spor Tesislerinde oynandı.

EGE ÜNİVERSİTE MASTER

Futbola gönül vermiş emektar futbolcuları bir araya getiren karşılaşma ev sahibi ekip Ege Üniversite Sağlık Masterler’in 5-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Adem-Üzeyir-İsmail-Onur-Mustafa-Uğur-Keke-Osman-Aykut-Abdurrahman ve Faik on biri ile önceki sezonun şampiyonu karşısında ilk maçlarına çıkan  Soma 13 Eylül Bora Masterler, güçlü rakiplerine 5-1 mağlup olurken, Dursun , Faik ve Abdurrahman ile yakaladıkları yüzde yüz gol fırsatlarından faydalanamadı.  Takım kaptanı Osman Şahin, lige ilk defa katılan takımının ilk resmi maçta golünü atan oyuncu oldu.

Soma 13 Eylül Bora Masterler, ligdeki ikinci maçını 31 Ekim Pazar günü Soma’da 1881 Ata Masterler takımı ile oynayacak. Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!
SUAT GÜNDOĞAN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN