Bora Master Sezonu Tamamladı

Bora Master Sezonu Tamamladı

Ege Masterler Federasyonu tarafından düzenlenen artı 40 Master Futbol ligi karşılaşmalarında ilçemizi temsil eden 3 takımdan biri olan Bora Master sezonu tamamladı

10 Takımın yer aldığı C-Grubunda bir birinden zorlu rakiplerle mücadele eden Soma Bora Master, dün oynadığı ve 5-3 mağlup olduğu Donanmacı Master maçıyla sezonu 10.sırada tamamladı.

Osman Şahin idaresindeki Bora Master, ligde oynadığı 18 karşılaşmada 1 galibiyet 1 beraberlik alırken 16 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Soma ekibi, bu karşılaşmalarda rakip filelere 19 gol atarken kendi kalesinde 81 gol gördü.

somadaspor

Forma sponsorluğunu; Duşa Kabin-Banyo Dolapları-Laminant-Banyo Tadilat-Mutfak Tadilat-Kapı-Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri-Banyo Batarya-Mutfak Batarya-Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları ile 100% Kalite malzeme satan İNCİ TİCARET sahibi Selçuk Bulut‘un yaptığı Bora Master, iki sezon önce lige katılan ve bu süreçte, skora değil spora ve dostluklara önem vererek son düdüğe kadar karşılaşmalarını centilmence tamamladı. Oynanan karşılaşmalardan yenme ve yenilmeye takılı kalmadan zevk alan, her şeyden önce diğer takım oyuncu ve yönetici gruplarıyla dostluklar köprüsü kuran Bora Masterler, önümüzdeki sezona bam başka formatta liglere katılacaklarının mesajını verdiler.

Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN