Bora Master İzmir’de 3 Puanla Tanıştı

Bora Master İzmir’de 3 Puanla Tanıştı

Temsilcimiz Bora Master, Ege Masterler Ligi C Grubu 13.hafta maçında deplasmanda karşılaştığı İzmir ekibi Smyrna Master’i 3-2 mağlup etti.

Sezona başlarken skoru değil de eğlenmeyi amaç edinen Bora Master, Bayraklı Doğançay Sahasında oynanan maçta rakibi Smayrna Master’i; Osman Şahin, Hakan Yılmaz ve Mustafa Kedi’nin attığı gollerle 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip Smayrna Master galibiyeti ile 13 hafta sonunda 3 puanla tanışmış oldu.

Osman Şahin idaresindeki temsilcimizin 14. hafta rakibi İzmir temsilcilerinden Balçova Master olacak. Karşılaşma Soma’da oynanacak.

Soma Master Farklı Galip

A-grubunda mücadele eden Soma Master ise sahasında konuk ettiği Bornova Masterleri Salih Marangoz, Ertuğ Ünlü, Erol Tör, Cesur Çayır ve Can Açıkgöz’ün golleriyle 5-0 mağlup etti. (Maçın geniş detaylarına şuradan bakabilirsiniz.)

Linyit Master Hükmen!

Ege Masterler Ligi’nde ki bir diğer temsilcimiz Linyit Master, İzmir deplasmanında karşılaşacağı Lebedos Master maçına oyuncularının çeşitli mazeretleri nedeniyle gidemedi ve 3-0 hükmen mağlup oldu.

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN