Bora Master  İftar Yemeğinde Buluştu!

Bora Master  İftar Yemeğinde Buluştu!

Ege Master Lig takımlarından Soma 13 Eylül Bora Master, dernek başkanı Selçuk Bulut’un başı çektiği iftar organizasyonunda bir araya geldi.

Kırmızı-beyazlılar, sezonun bitmesiyle beraber Selçuk Bulut‘un önderliğinde iftar organizasyonunda bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde konuşma yapan Dernek başkanı ve aynı zamanda takım kaptanı Selçuk Bulut;

Hedef takım olma yolunda bir başlangıç yaptık!

”Bora Master ailesi olarak bu sezon hedef takım olma yolunda bir başlangıç yaptık, güzel de bir sezon olduğunu düşünüyorum kırgınlıkları minimum seviyede tutmaya çalıştık bazı tercih hataları yapıldı tabi ki. Maddi bir gelirimiz olmadığı içinde biraz sıkıntılar çektik. Bu minvalde bizlere maddi yardımcı olan Turgay Küçük ve Ercan Duran kardeşlerime çok teşekkür ederim. Birde takımda oynayan oyuncular var tabi kendi imkanları ile deplasmanlara giderek özverili davrandılar son ana kadar play-off şansımız vardı ama olmadı, nasip diyelim. Sezonu centilmenlik kupası alarak bitirdik. Son olarak da iftar yemeğimizi yiyerek sezonu değerlendirdik.”

İnci Ticaret

”Önümüzdeki seneye gelecek olursak Bora Master ailesi olarak değil fakat yeni bir isim ve daha iyi bir takımla döneceğiz malum önümüzde ilçemizde düzenlenen bir turnuvamız var turnuvadan sonra oluşumu yeni sezona hazırlamaya başlayacağız. Bu sene takım için emek veren herkese sonsuz teşekkürler ederim.’’diye konuştu.

Centilmenlik kupasını aldılar

Sezonu Play Off hattının bir puan gerisinde 5.sırada tamamlayan Bora Master, evet play-off’a kalamadı ama Master futbolunda centilmenlik kupası almak çok zordur. Bora Master bunu başardı ve Centilmenlik kupasını almanın onurunu yaşadı. Başta bu oluşuma önderlik eden Selçuk Bulut olmak üzere emeği geçen bütün oyuncu kardeşlerimizi kutluyoruz..

Halim Kaynak

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN