Bora Master, Ata Masterlere 2-0 Mağlup Oldu

Bora Master, Ata Masterlere 2-0 Mağlup Oldu

Ege Masterler Ligi (EMF) ikinci haftasında, ilk karşılaşmalarından mağlubiyetle ayrılan iki takım Soma 13 Eylül Bora Masterler ile 1881 Ata Masterler karşı karşıya geldi.

Soma Linyit Stadı’nda saat 11’de başlayan karşılaşmadan misafir ekip 1881 Ata Masterler her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip ayrıldı.

G.Özkan Hafızoğlu, Cenk Güleryüz ve Tahir Saraç

Saat 11:00’da Linyit Stadı’nda oynanan ve G.Özkan Hafızoğlu, Cenk Güleryüz ve Tahir Saraç hakem triosunun yönettiği maçta sahaya: Adem-Üzeyir-Mustafa-İsmail-Faik-Uğur-Osman-Abdurrahman-Kemal-Emrah ve Aykut on biri ile çıkan Soma 13 Eylül Masterler’de Osman Şahin, Keke ve Cenk sakat sakat oynarken, Mehmet Kurt, Fatih Özben ilçe dışında oldukları için karşılaşmada yer almadı. Mavi-beyazlılar, eksik ve sakat oyuncuların çokluğu ile çıktığı ikinci maçından mağlubiyetle ayrıldı.

Ata Masterler Compak Oyunu İle Sonuca Gitti.

Soma 13 Eylül Bora Masterler karşısında maçın genelinde topa sahip olan, pozisyon üreten ve dört topuda direkten dönen 1881 Ata Masterler, üstün oyununu skora yansıratak Bora Masterler deplasmanından 3 puanı iki golle almayı başardı. Ata Masterler takımını kutluyoruz.

Soma 13 Eylül Masterler 3.hafta maçını Sarnıç Masterler ile deplasmanda oynayacak. 1881 Ata Masterler ise Donanmacı Masterleri konuk edecek.

soma 13 eylül master 1881 ata master

Soma 13 Eylül Bora Master 0-2 1881 Ata Master

STAD: Soma / Linyit
HAKEMLER: G.Özkan Hafızoğlu-Cenk Güleryüz-Tahir Saraç
13 EYLÜL BORA MASTER:Adem-Üzeyir-Mustafa-İsmail-Faik-Uğur-Osman-Abdurrahman-Kemal-Emrah-Aykut
YEDEKLER:Şenol-Yaşar-Abdullah-Onur-Cenk-Mehmet-Dursun
ANTRENÖR:Osman Şahin

1881 ATA MASTER:Serdar-Cemil-Turgay-İlyas-Serkan-Bünyamin-Özgür-Emin-Sedat-Çetin-Cengiz
YEDEKLER:Barış-Birol-Erol-Gültekin-Murat-M.Yokuş-Sedat-Ozan-Çağlayan
ANTRENÖR:Ersin Mengüverdi
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER: dk.2 pen Emin Taşlıyük, dk. 50 Özgür Çertel (1881 Ata Master)

Öksüz, ”Futbolun ayrıştırıcı değil, birleştirici olduğuna inanıyoruz”

Ege Masterler liginde daha önceki yıllarda Soma Masterler formasını da giyen Bora Masterler’in kalecisi Adem Öksüz, iki gol yemesine rağmen rakibin bir çok gol atağında yaptığı kritik kurtarışla maça damga vurdu. Başarılı eldiven, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Adem Öksüz, “Bu sezon 13 Eylül Bora Masterler adı altında katıldığımız Ege Masterler Liginde futbolun ve master ruhunun güzel taraflarını yapmaya istedik ve arzuladık. Futbolun ayrıştırıcı değil, birleştirici olduğuna inanarak devam ettik ve daha iki hafta olmasına rağmen güzel dostluklar, güzel arkadaşlıklar kazandık. Bu senede önceliğimiz skora takılı kalmadan futbol oynayıp zevk almak. Bu bağlamda tüm master takımlarımıza kazasız-belasız bir sezon diliyorum. Ayrıca bize karşı üstün oyun sergileyip bunuda skora yansıtan 1881 Ata Masyetler takımınıda kutluyorum” ifadelerini kullandı.

NOT: Karşılaşmaya ait 150 adet foto  ilerleyen saatlerde facebook somadaspor, Instagram cevsam ve bloğumuzun ”Foto Galeri” bölümünde yayınlanacaktır.

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN