Bora Master 2-1 Smyrna Master

Bora Master 2-1 Smyrna Master

Ege Masterler Ligi C-grubunda mücadele eden Bora Master sahasında karşılaştığı Smyrna Master’i 2-1 yenerek ligde üst üste 2. galibiyetini elde etti.

TFF Soma Belediye Tesislerinde saat 15:00’da başlayan karşılaşmaya; Adem-Harun-Şerif-Ercan-Ali-Uğur-Faruk-Birol-Turgay-Caner ve Salih on biri ile çıkan Bora Master, ilk yarıyı 7.dakikada Uğur’un uzun derinlemesine göndediği topu ceza sahası içerisinde ağlara gönderen Salih Marangoz ile 1-0 önde kapadı.

Soma ekibi, ikinci yarının 60.dakikasında oyuna sonradan dahil olan Mehmet Kurt‘un güzel golüyle farkı ikiye çıkardı:2-0

Smyrna Master’de ön tarafta etkili işler yapan Mustafa Özdoğanoğlu, Bora Master defansını ekarte edip mükemmel bir gole imza attı ve fark bire indi:2-1

Salih Marangoz ile bir çok gol fırsatından faydalanamayan Bora Master, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak bu sezon ilk defa iki maç üstüste galip geldi.

Smyrna Master galibiyeti ile puanını 12’ye yükselten ve 5.sırada yer bulan Bora Master, onuncu hafta Esentepe Master ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bora Master mağlubiyeti ile henüz puanlarla tanışamayan Smyrna Master ise evinde Saruhanlı 7 Eylül Master’i konuk edecek.

Soma Bora Master 2-1 Smyrna Master

SAHA: Soma / TFF
HAKEMLER: Tolga Özgüven-Hakan Küçükturan-Gökhan Alpdoğan
BORA MASTER: Adem-Harun-Şerif-Ercan-Ali-Uğur-Faruk-Birol-Turgay-Caner-Salih
YEDEKLER:Gökhan, Mustafa, Selçuk, Yıldırım, Emrah, Mehmet, Hakan
TEKNİK SORUMLU:Şenol Şevik

SMYRNA MASTER:Kamil-Erdal-İlyas-Gökmen-Necdet-Yusuf-M.Özdoğanoğlu-M.Taşcı-Cevat-Haluk-Ercan
YEDEKLER: Hüseyin, Muammer, Nurettin
TEKNİK SORUMLU:Ercan Akkan
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: dk.7 Salih Marangoz, dk.60 mehmet Kurt (Bora Master), dk.72 Mustafa Özdoğanoğlu (Smyrna Master)

NOT: Karşılaşmaya ait📸 görsellere bakmak için 👉buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN